Android'de 3 milyondan fazla indirilen Nokia Here Maps'in iOS uygulaması yolda

Android'de 3 milyondan fazla indirilen Nokia Here Maps'in iOS uygulaması yolda

nokia here maps android indir 3Nokia, harita ve navigasyon uygulaması Here Maps'in Android sürümü (indir) 3 milyon indirilmeyi geçti ve test sürecinden çıktı. Cep telefonu birimini Microsoft'a sattıktan sonra navigasyon ve harita tarafında yükselmek isteyen Nokia'nın iddialı harita uygulaması Ekim 2014'te web sitesi üzerinde indirilmeye açılmıştı.

Aralık 2014'te Google Play'de boy gösteren uygulama, bu süreçte öncelikle Avrupa'da olmak üzere 3 milyondan fazla indirilmiş ve yeni özelliklerle birlikte kararlı sürüme geçiş yapmış.

nokia here maps android indir

Android tarafında ilk olarak Samsung Galaxy serisinde kullanılabilen Here Maps'te test süresi boyunca daha iyi rota takibi, 3 boyutlu mekanlar, gelişmiş interaktivite ve arkaplanda ülke haritalarının indirilmesi gibi iyileştirmeler yapılmış. Çeşitli hatalar ve sorunlar da düzeltilmiş.

Hatırlatmak gerekirse, araç içi GPS sistemlerinin de yüzde 80'ine ulaşan Nokia Here Maps, Baidu ile imzaladığı anlaşmayla harita lisanslama tarafında elini daha da güçlendirmişti.

iOS 7 uyumsuzlukları nedeniyle 2013 yılında App Store'dan kaldırılan Nokia Here Maps, App Store'da yeniden yer almak için de gün sayıyor.

Here Maps, Nokia markasını yeniden akıllı telefon kullanıcılarının gündemine çekebilecek mi dersiniz?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.