Loklok: Ekran kilidini açmadan kullanabileceğiniz mobil mesajlaşma uygulaması

Loklok: Ekran kilidini açmadan kullanabileceğiniz mobil mesajlaşma uygulaması

loklok mobil uygulama android mesajlasmaMobil mesajlaşma uygulamalarında sürekli yeni fikirler karşımıza çıkıyor. Bu alandaki en farklı örneklerden biriyse telefonunuzun ekran kilidini açmadan mesajlaşmanızı sağlayan Loklok.co.

Loklok, tuş kilidi kapalıyken telefonunuzun ekranını bir çizim tahtası haline dönüştüren bir uygulama. Şimdilik Android platformunda (indir) yer alan uygulama telefonunuzun ekranına yaptığınız çizimleri, bıraktığınız notları ve çektiğiniz fotoğrafları anlık olarak seçtiğiniz arkadaşlarınızla paylaşıyor.

Farklı bir iletişim tarzı kullanmasının yanı sıra paylaşımların belli bir grup/kişiler arasında sınırlı olması da Loklok'u diğer mesajlaşma uygulamalarından ayırıyor. Varsayılan ayarlarda anlık bildirimler kapalı ve dilerseniz Loklok'u sadece kablosuz ağ üzerinden kullanmayı tercih edebiliyorsunuz.

6 ayda yarım milyon kullanıcı

loklok mobil uygulama android mesajlasmaPortekizli Guillermo Landin tarafından kurulan Loklok, Kwamecorp çatısı altında geliştiriliyor ve 6 ay içinde yaklaşık yarım milyon kullanıcı kazanmış.

Landin'in paylaştığı bilgilere göre genellikle eşler ve sevgililer arasında popüler olan uygulamanın kullanıcıları ortalama 30 yaşında. Yani Snapchat gibi yeni nesil mesajlaşma uygulamalarından epey ilerde.

iPhone sürümü de geliştirilmekte olan Loklok'u kilitli ekran üzerinde kullanmak istemeyenleri bu özelliği kapatma şansına da sahip.

Loklok'u telefonunuzun performansına bağlı olarak tuş kilidi üzerinde kullanmanız daha verimli olacaktır ama çizimlerle mesajlaşmayı seven her kullanıcı için ideal bir mesajlaşma uygulaması olacağını söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.