Kariyername.com: İş arayanlar ve iş verenler için yeni bir ilan sitesi

Kariyername.com: İş arayanlar ve iş verenler için yeni bir ilan sitesi

kariyername.com is arama 2İnternetten iş arama konusu yıllardır Türkiye'nin kendini yenileyemediği alanlardan biri. Kariyername.com ise bu boşluğu değerlendirmek isteyen yeni bir girişim.

Kariyername, iş arayanlara daha kolay bir iş arama deneyimi sunuyor. Kullanıcılar ilgilendikleri işlerle ilgili çalışma türünü, pozisyon seviyesini, konumu ve etiketleri girerek kendilerine uygun iş ilanlarını kolayca takip edebiliyor.

kariyername.com isveren eleman bulma

İş verenlerse ilan yayın süresi, içerik bilgisi gibi kısıtlamalar olmaksızın ücretsiz iş ilanı girebiliyor. Kariyername, aylık bir sabit ücret yerine başvuru başına ücretlendirme yapıyor ve bu modelin iş verenlere yüzde 50 oranında tasarruf sağlayacağını savunuyor.

Sayed Karaja tarafından kurulan Kariyername, 5 Ocak 2015'te yayına başlamış ve şimdiye kadar 2 binden fazla üye kazanmış. Çok yeni bir girişim olduğu için şimdilik iş ilanı bulmak biraz zor olsa da 1 yıl içinde sektördeki en büyük 5 kariyer sitesinden biri olmayı hedefliyor.kariyername.com is arama

Kariyername'yi fikir ve ilk ürün anlamında fazla eleştirmeye gerek yok ama ayakta kalabilmek için hızlı bir geliştirmeye ihtiyacı olduğunu da söylemek lazım. Eğer hedeflerine doğru yol almaya devam ederse biz de sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.