Mynet, Content Studio ile native reklam içerikleri üretmeye başladı

Mynet, Content Studio ile native reklam içerikleri üretmeye başladı

Native (doğal) reklamlar küresel olarak bir süredir yükselişte ve beklentiler bu trendin bir süre daha devam edeceği yönünde. Reklam verenlerin artan ilgisi, daha fazla yayıncının da native reklam üretimi için kendi ekiplerini oluşturmasıyla sonuçlanıyor ve Türkiye de bir istisna değil. Bunun son örneği ise Mynet.

Mynet Content Studio ile native reklam üretimine başladığını duyuran Mynet, işe sosyal medya fenomenleri, blogcular ve uzman editörlerden oluşan dokuz kişilik yaratıcı ekiple başlamış. Markaların ihtiyaçlarına göre, özel yazılı ve video içerikler üreten stüdyo, bu içeriklerin Mynet’te yayınlanmasını da sağlıyor.

Web yayıncılığı konusunda 15 yıllık deneyime sahip Mynet.com'un dijital reklam sektörünün büyümeye devam ettiği Türkiye'de native reklam içeriği alanında iddialı bir üretici olacağı ön görülebilir. Kendi verilerine göre aylık 16 milyon tekil ziyaretçiye sahip Mynet'in sosyal medya hesaplarında 6 milyonun üzerinde takipçisi var.

IAB Türkiye'nin 2014 yılı Ocak-Haziran ayı sonuçlarına göre, dijital reklam yatırımları yılın ilk yarısında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 20,1 oranında büyüdü. Pazarın toplam büyüklüğüyse 650 milyon lirayı geçti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.