Mobil Oto Servis'ten 8 bin 700 saatlik zaman tasarrufu [İnfografik]

Mobil Oto Servis'ten 8 bin 700 saatlik zaman tasarrufu [İnfografik]

Bundan yaklaşık bir sene önce sizlere tanıttığımız Mobil Oto Servis, Aslanoba Capital'den aldığı yatırım sonrası pivot ederek ‘ayağına gelen oto servis’ sloganıyla yola çıkmıştı.

Özetle, otomobil bakımı için servise gitme zorunluluğunu ortadan kaldıran Mobil Oto Servis, kullanıcılarının diledikleri lokasyonda otomobillerine sertifikalı ustalar tarafından bakım (motor yağı ve filtre, fren balatası, disk, akü ve buji değişimi gibi) yapılabilmesini mümkün kılıyordu.

Aradan geçen yaklaşık 1 sene içerisinde başarılı bir şekilde yoluna devam eden şirkete dair detayları haberimizin sonundaki infografikte bulabilirsiniz.

Ek hizmet ve lokasyonlar yolda

Şirketin kurucu ortaklarından olan Kaan Saraç ile konuştuğumuzda Mobil Oto Servis'in gelecek hedefleri içerisinde hizmet verilen lokasyonları genişletmek ve bazı ek hizmet seçeneklerini kullanıcılarına sunmak olduğunu öğrendik. Aldığımız bilgiye göre yeni gelecek hizmetler arasında lastik bakımı, ekspertiz, sigorta ve yedek parça satışı gibi konular bulunuyor.

Mobil Oto Servisi 2015 yılı içinde bir başka yatırım haberiyle beraber yine Webrazzi'de okumanız muhtemel gözüküyor. Sözü daha fazla uzatmadan sizi infografikle baş başa bırakalım.

mobil-oto-servis-infografik

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.