Kahve tutkunlarını hedefleyen girişim: CupsOn.Me

Kahve tutkunlarını hedefleyen girişim: CupsOn.Me

Ülke olarak gelişmiş bir kahve kültürümüz olduğunu söylersek yanılmış olmayız. CupsOn.Me adlı girişim, farklı noktaları göz önünde bulundurarak sunduğu mobil uygulama aracılığıyla özellikle kahve sevenlere hizmet etmek istiyor.

Bir toplantı esnasında, gelişen ihtiyaçlar sonucunda ortaya çıkan CupsOn.Me fikri, kahve içme alışkanlığı olan kişilerin düzenli bir abonelik, hızlı ödeme ve tabii ki yeni tatları keşfetmeleri noktasında ön ayak olmaya yarar sağlıyor. CupsOn.Me'nin kurucularından Olcay Özkan'dan aldığımız bilgilere göre ekipte DriveYoyo'dan tanıdığımız Berkman Çavuşoğlu, Emi Kayserilioğlu, Kudret Keskin, Eralp Karaduman ve Mehmet Sükan bulunuyor.

Günümüzde oldukça popüler olan kahve zincirlerine bağımlı kalmadan yeni tatlar keşfetmek isteyen kişilere hitap etmesinin CupsOn.Me'nin en iddialı olduğu yönlerden biri olduğunu düşünüyorum. Girişim, kahve içmeyi seven ve en iyisini içmek isteyen kişileri bir araya getirerek, kahve dükkanı keşif uygulamasına dönüşüyor ve sosyal bir yön de katıyor. Uygulama içinde ödeme sistemi ve "ısmarlama" gibi ek fonksiyonlar da bulunuyor.

Gelir modeli ürün satışına dayalı olmayan CupsOn.Me'nin gelir modeli konusunda farklı planları olduğunu da öğreniyoruz. CupsOn.Me için İstanbul bir başlangıç noktası olsa da, hedef büyümek ve belki de dünyaya açılmak olarak belirlenmiş durumda. Özellikle hedef Avrupa ülkeleri ve bu konuda çalışmalar da sürüyor. Şu anda uygulama içinde kendisini bağımsız kahve dükkanı olarak konumlandıran pek çok kahve dükkanı ile anlaşmaya varılmış.

Yakın gelecek uygulamanın masaüstü versiyona da sahip olacak. Henüz yolun başında olmasına rağmen konsepti sayesinde dikkat çekici bir uygulama. Uygulama, süreçler ve içeriklerle güncellenmeye devam ederken, kullanıcıların tepkilerine göre şekillenmeye devam edeceği bilgisini de CupsOn.Me'den edindik. cupsonme-banner

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.