bionluk.com: 10 liradan başlayan bedellerle iş yaptırma sitesi 2015'te vites yükseltecek

bionluk.com: 10 liradan başlayan bedellerle iş yaptırma sitesi 2015'te vites yükseltecek

bionluk.com girisimBeş dolara iş yaptırma sitesi Fiverr'ın Türkiye'deki örneklerinden biri olan bionluk.com, ilk yaşını doldurmaya hazırlanırken büyümesini hızlandırmak istiyor.

Utku Subakan ve Onur Şahin tarafından Nisan 2014’te kurulan Bionluk, adından da anlaşılabileceği gibi 10 liradan başlayan fiyatlarla çeşitli alanlarda iş yaptırabilmenize aracılık ediyor. Bu işler yazarlıktan video animasyonlara, tanıtımdan yönetim alanına kadar uzanıyor.

Boş vaktini ve yeteneğini paraya çevirmek isteyenlerin rağbet gösterdiği bionluk.com, geçtiğimiz 5-6 ay içinde 20 binden fazla aktif kullanıcı sayısına ulaşmış. Aktif iş ilanı sayısı da 5 bini geçmiş.

Günde 200’e yakın işlemin gerçekleştiği (aylık iş hacmi yaklaşık 60 bin TL yapar) siteye her gün 50 kadar ilanın eklendiğini söyleyen Utku Subakan, şu anda 4 tam zamanlı çalışanla işe devam ettiklerini paylaşıyor. bionluk.com, satıcılarını motive etmek için rozetler sistemini ve satışlarını arttırmak için de gelir ortaklığı modelini kullanıyor.

bionluk girisim

ABD'li Fiverr'ın 30 milyon dolar yatırım alarak Avrupa'ya açılması bu pazarın küresel potansiyeli hakkında bilgi veriyor. Utku Subakan da bu pazarın Türkiye'deki geleceğine inanıyor. Şimdiye kadar benzer girişimler çıksa da bionluk.com'un sunduğu hizmetle iddialı olacağını savunuyor. Fiverr'ın Türkiye'ye açılıp açılmayacağı veya Bionluk benzeri girişimlerin yatırım alıp almayacağını merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.