Instagram fotoğraflarınızı geçici dövmelere çeviren girişim Picattoo

Instagram fotoğraflarınızı geçici dövmelere çeviren girişim Picattoo

Mobil uygulamarın yarattığı ekosistem kesinlikle dijital dünyadaki ile sınırlı kalmıyor ve fiziksel olarak da pek çok şirketin ya da üçüncü parti uygulamaların doğmasına vesile oluyor.

Picattoo adlı girişim ise Instagram aracılığıyla bir e-ticaret modelini hayata geçiriyor. Merkezi Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da olan şirket, pek çoğumuzun gençlik ya da çocukluk yıllarından hatırlayacağına emin olduğum geçici dövmeler hazırlıyor. Ancak bu geçici dövmelerin en büyük özelliği kişiselleştirilmiş olmaları. Picatto aracılığıyla direkt olarak kendi Instagram hesabınızı bağlayıp, Instagram'a yüklediğiniz fotoğrafları geçici dövme olarak bastırabiliyorsunuz.

Picattoo'nun çatı şirketi Instagram'ın web versiyonunu görüntüleyebildiğiniz, aynı zamanda Instagram fotoğraflarınızın çıktısını alabileceğiniz Ink361 şirketi. Şirket, Picattoo ile farklı bir alana giriş yapmış ve burada şansını deniyor gibi gözüküyor.

Instagram hesabınızdan 12 fotoğraf seçip bunların geçici dövmemerini set halinde almanızın bedeli ise 12.99 dolar olarak belirlenmiş. Tüm dünyaya ücretsiz kargo yapan Picattoo'nun hedef kitlesinde ise 300 milyon kişiden oluşan aktif Instagram kullanıcı topluluğu bulunuyor.

picattoo-featured

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.