Özel tasarım aksesuarların yer bulduğu bir e-ticaret girişimi: Miahera.com

Özel tasarım aksesuarların yer bulduğu bir e-ticaret girişimi: Miahera.com

Son zamanlarda farklı dikeylerde, özellikle takı ve aksesuar alanında e-ticaret girişimlerine rastlamıyorduk. Mevcut dikey e-ticaret siteleri de farklı özellikleriyle ön plana çıkmaya çalışıyor. Sizlere bugün tanıtacağımız Miahera.com ise sadece özel tasarım aksesuarlara yer veren ve bu dikeyde hizmet veren bir e-ticaret girişimi.

Özellikle kadınların kalite ve güvenilir bir isim arayışından yola çıktığını dile getiren Miahera, müşterilerine benzersiz ürünler sunma peşinde. Şu anda 350 ürünün satışta bulunduğu sitede 2 tasarımcı bulunuyor. Tasarımcılar, ürünlerini kendi atölyelerinde gerçekleştirirken, Türkiye'de sadece depolama ve dağıtım operasyonları gerçekleştiriliyor. Şirket ortaklarından Yiğit Bağcı'dan aldığımız bilgilere göre yeni tasarımcılar da siteye dahil olacak.

Özgün tasarımlı ürünlerin yer aldığı Miahera.com'un 2'si Türk, 1'i de Yunan olmak üzere 3 kurucu ortağı bulunuyor. Şu anda şirket bünyesinde 5 kişinin çalıştığı da aldığımız bilgiler arasında. Miahera.com'un herhangi bir yatırım arayışı bulunmadığı ve hatta fiziksel mağaza konusunda da çalışmalarının sürdüğü bilgisini aldık. Son zamanlarda e-ticaret markalarının, fiziksel işlere dönüşmeye başlaması örneklerini sıklıkla da görmeye başladık ve Miahera da bu örnekler arasına yakın gelecekte girebilir.

miahera-eticaret

Miahera.com bünyesinde barındırdığı yabancı tasarımcılarla öne çıkıyor. Web sitesinde, ürünlerin 360 derece fotoğrafları büyük bir artı sağlamış. Bununla birlikte, sitede "elbisene göre seç" bölümü yer alıyor. Özellikle hedef kitlenin hoşuna gideceğini düşündüğüm bu özellik sayesinde, seçtiğiniz elbise rengine uyumlu renklerdeki ürünleri sizin için filtreleyebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.