Biletix çocuklara özel etkinlik ve bilet satış platformu minimaster'ı hizmete açtı

Biletix çocuklara özel etkinlik ve bilet satış platformu minimaster'ı hizmete açtı

Teknolojik cihaz kullanmaya başlama yaşı çok düştü malum. Etrafımızda iPad ile oynayan bebekler ve çocuklar görürsek hiç şaşırmıyoruz artık. Buna paralel olarak yetişkinlerin de bilinç düzeyi ve alışkanlıkları değişti. Akıllı telefonlarımızdan veya tabletlerimizden çocuklar için sesli hikaye kitapları, eğitici oyunlar ve uygulamalar satın almaya alıştık. Çocuklara özel bu tarz içeriklerin pazar hacmi son yıllarda oldukça büyüdü ve büyümeye de devam edecek.

Ülkemizde etkinlik duyuru ve bilet satışında oldukça büyük bir pazar payına sahip olan Biletix, işte o pazardan aldığı payı artırma hedefiyle çocuklara özel kültür ve sanat platformu minimaster'ı bugün hizmete sundu. Minimaster'da çocuklara özel birçok etkinlik listeleniyor ve ebeveynler etkinlik detaylarına kolayca ulaşarak bilet satın alma işlemini gerçekleştirebiliyorlar.

9

Minimaster'da listelenen etkinliklere baktığımızda türlerin çok geniş olduğunu görüyoruz. Eğitici workshoplar, konser, tiyatro, bilim turları ve müze gezileri dahil olmak üzere her alanda onlarca farklı etkinlik yer alıyor. Minimaster ayrıca "mini blog", "mini TV" ve "mini galeri" gibi alt bölümlere sahip. Kullanıcılar isterlerse diğer kullanıcıların kendileri tarafından gönderilen etkinlik fotoğraflarını, yorumlarını ve blog yazılarını bu bölümlerden inceleyebiliyorlar.

Çocukların sosyalleşmesi, özgüven kazanmaları ve hayal güçlerini zengileştirebilmeleri için bu tarz öğretici ve eğitici etkinliklere katılması çok önemli. Biletix, minimaster ile bu alandaki fırsatı iyi şekilde değerlendireceğe benziyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.