Apple Watch'a ilişkin iOS 8.2 detayları ortaya çıkıyor, iOS 9'un ise testleri başladı

Apple Watch'a ilişkin iOS 8.2 detayları ortaya çıkıyor, iOS 9'un ise testleri başladı

Apple'ın bu yılın Mart ayında piyasaya sürmesini beklediğimiz akıllı saati Apple Watch, bugüne dek duyurulmamış bazı özelliklerle güncellenmeye devam ediyor.

Apple Watch, beta versiyonu yeni çıkan iOS 8.2 ile birlikte iOS'e de ilk kez giriş yapmış oldu. Apple Watch'u Bluetooth ile telefonunuza bağlayabilmek için 8.2 versiyona sahip olmanız gerekecek.

Apple Watch ile bazı özellikler telefonun Activity, Accessibility, Messages, Motion ve Fitness menülerine de gelmiş olacak. Saat için ayrı bir uygulaması da bulunacak.

Apple Watch, gelişmiş bir saat olarak karşımıza çıkacak; örneğin hisse senedi fiyatlarının takibi uygulama üstünden yapılabilecek ve tabii ki bir aktivite monitörü olarak kullanılacak. Bir saat boyunca yerinizden kalkmayıp hareket etmediğinizde sizi uyaran bildirimleri Apple Watch aracılığıyla almanız da mümkün olacak.

Bu arada Apple'ın Sonbahar aylarında piyasaya sürmesini beklediğimiz, yeni telefonla eşzamanlı çıkması beklenen iOS 9 işletim sisteminin de beta testlerinin yapılmaya başlandığı açığa çıktı. İlk kez Çek Cumhuriyeti'nden yayın yapan bir blogun, Google Analytics verilerinde gördüğü iOS 9 versiyonundan girişler, Apple'ın yeni işletim sistemi üzerinde çalıştığını da doğrulamış oldu.

iOS-9

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.