Webrazzi Ödülleri 2014'te oylama yarın saat 18:00'de sona eriyor

Webrazzi Ödülleri 2014'te oylama yarın saat 18:00'de sona eriyor

Webrazzi Ödülleri 2014'te 17 Aralık'ta başlayıp 22 Aralık'ta sona eren aday belirleme süreci boyunca sizlerden her bir kategori için aday önerilerinizi aldık. Sonrasında kategori bazında en çok aday gösterilen isimler belirlendi ve 23 Aralık günü Webrazzi Ödülleri 2014'te oylama başladı.

Bu yazıyı kaleme aldığımız dakikalarda 1 milyon 300 binin üzerinde oy kullanılan Webrazzi Ödülleri 2014'te oylama yarın -9 Ocak 2015- 18:00'de sona eriyor. Çok sayıda kategori için kıyasıya rekabetin devam ettiği oylamada Facebook, Twitter veya LinkedIn hesabınızla giriş yaparak siz de oy kullanabilirsiniz.

Webrazzi Ödülleri 2014'ün Twitter yansımaları ise #odul14 hashtag'inde sizi bekliyor. Tüm adaylara bir kez daha başarılar diliyoruz.

Adaylara Notlar

Adaylığınızı duyurmak için hazırlayacağınız görsellerde değerlendirmek üzere; Webrazzi Ödülleri 2014’ün yüksek çözünürlüklü logo ve çeşitli rozetlerini kullanabilirsiniz.

Bunun haricinde odul.webrazzi.com sayfasına link verirken; kullanıcıların direkt olarak istediğiniz kategoriye yönlenmeleri için odul.webrazzi.com/kategori/1 gibi url’in sonuna kategori numarasını ekleyebilirsiniz. Örneğin onuncu kategori için odul.webrazzi.com/kategori/10 yazmanız yeterli. Bu url’e tıklayan kullanıcılar; Facebook, Twitter veya LinkedIn’le sisteme bağlandıktan sonra da belirlediğiniz kategoriye otomatik olarak yönlendiriliyorlar.

Kategori Sponsorlarımız

Webrazzi Ödülleri’nde bu yıl geçmiş senelerden farklı olarak kategori sponsorlarımız da var. BuzzMyVideos ‘Yılın En Başarılı Youtube Kanalı’ ve Microsoft da ‘Cross Platform En İyi Uygulama’ kategorilerinde Webrazzi Ödülleri’ne sponsorlar oldular. İki şirkete de destekleri için teşekkür ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.