D-Smart Blu'ya Netflix modeli geldi, arayüz yenilendi, abonelik herkese açıldı

D-Smart Blu'ya Netflix modeli geldi, arayüz yenilendi, abonelik herkese açıldı

Dijitalleşen içerikler ve her yerden yüksek hızla internete bağlanabilme kolaylığı tüm dünyada yayıncılık alışkanlıklarını kökünden değiştirdi. Özellikle son iki yıldır dijital yayıncılığın ülkemizde de hızlı ve olumlu bir değişim geçirdiğini görüyor, büyük yayıncıların dijital yayıncılığa yatırımlarını ciddi şekilde arttırmasına seviniyoruz.

Bu alanda önemli bir adım da D-Smart'tan geldi ve şirket dijital streaming servisi D-Smart Blu'yu genel D-Smart aboneliğinden ayırarak bağımsız abone olunabilen (stand-alone) bir servis haline getirdiğini açıkladı. Başka deyişle kullanıcılar artık D-Smart kutusu satın almak zorunda olmadan, D-Smart içeriklerine dijital platformlardan online olarak erişebilecekler.

2

D-Smart Blu, iOSAndroid ve Windows Store'da bulunan uygulamaları vasıtasıyla kullanılabiliyor olmakla beraber internet bağlantısının olduğu her yerde her hangi bir tarayıcı ile de izlenebiliyor. Tüm içeriklerinden yararlanabileceğiniz tek bir üye pakedi var, o da 9 TL gibi oldukça uygun bir seviyede belirlenmiş. Üstelik bu fiyat için taahhüt gerekmiyor.

Neredeyse Netflix modelii uyarlamış diyebileceğimiz servis, açılışa özel olarak Ağustos ayına kadar Şampiyonlar Ligi pakedini de hediye ediyor.

D-Smart Blu ile birlikte tivibu'nun da pazarda olduğunu ve ciddi yatırımlar yaptığını göz önünde bulundurursak rekabetin biz kullanıcılara olumlu yansımasını ummak yanlış olmaz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.