Jabiroo, kişiselleştirilmiş seyahat programı hizmetini devreye aldı

Geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere tanıttığımız ve bünyesinde sadece seçkin otellere yer veren turizm odaklı girişim Jabiroo.com, kişiselleştirme üzerine kurduğu yeni bir hizmeti devreye aldığını duyurdu.
Jabiroo, kişiselleştirilmiş seyahat programı hizmetini devreye aldı

jabiroo-logoGeçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere tanıttığımız ve bünyesinde sadece seçkin otellere yer veren turizm odaklı girişim Jabiroo.com, kişiselleştirme üzerine kurduğu yeni bir hizmeti devreye aldığını duyurdu.

Jabiroo bu yeni özelliğiyle birlikte amacını kullanıcıların seyahatlerini planlarken pek çok detay dertten kurtarmak olarak belirlemiş. Sizin seçeceğiniz bilgiler doğrultusunda, size kişisel olarak hazırlanmış bir seyahat planı sunuyor.

Öncelikle Jabiroo ile kaç günlük bir tatile çıkmak istediğiniz bilgisini paylaşıyorsunuz, sonrasında sistemin size sorularını cevaplamanız, bütçeniz ve seyahat alışkanlıklarınızla ilgili birkaç ipucu vermeniz yeterli. Bundan sonrasını Jabiroo devralıyor ve 72 saat içerisinde size özel hazırlanmış bir seyahat planı çıkarıyor.

Jabiroo'nun hazırladığı seyahat planları, kullanıcılara PDF olarak tüm detaylarıyla bir e-posta aracılığıyla aktarılıyor. Elbette seyahat planına sadık kalıp kalmamak da sizin elinizde, isterseniz tüm işleri Jabiroo'ya bırakabileceğiniz gibi isterseniz tüm rezervasyonları kendiniz de yaptırabiliyorsunuz.

Jabiroo'nun seyahat tasarımcıları sizin için her detayı düşünüyor. İncelediğimiz örnek programlarda gördük ki mesela daha önce Paris'e gitmiş olan birisi için seyahat tasarımcıları turistlerin çok fazla olmadığı farklı bölgelere yönlendiriyor.

Yani daha önce bir şehri ziyaret eden kişiyle, o şehre ilk kez ziyaret gerçekleştirecek olan birisi aynı programa sahip olmuyor. Jabiroo'nun bu hizmeti, 3-4 Gün, 5-6 Gün ve 7-8 Gün olarak üçe ayrılıyor. Bu seyahat programlarının fiyatlandırmaları da sırasıyla 149 TL, 169 TL ve 199 TL olarak belirlenmiş.

jabiroo-featured

Jabiroo ile görüşmelerimizde şirketten bazı istatistiki veriler de edindik. Paylaşılan rakamlara göre Jabiroo'nun müşterilerinin yüzde 71'i yurtdışı seyahat tercih ediyor. Bununla birlikte, tüm üyeler içinde çocuklu tatil planlayan aileler yüzde 19'luk bir orana sahip, Jabiroo kullanıcılarının yüzde 9'u ise balayına çıkmış yeni evli çiftler. Tatilcilerin yüzde 41'inin 1 ay öncesinden tatil planlarını netleştirdikleri bilgisini de Jabiroo'dan aldık, daha çok yurtdışı seyahat planlandığı için vize/pasaport gibi durumlardan kaynaklandığını tahmin etmek güç değil.

Seyahat planı bazı kişiler için kriz yaratan bir durum olabiliyor. Jabiroo'nun yeni servisi de bu işi üstlenerek aslında önemli bir hizmeti de başlatmış. Kısacası plan işini tamamen bir yere bırakmak, sonrasında size de bu programa uymak kalıyor. Jabiroo'nun yeni servisiyle ilgili bir tanıtım videosunu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.