Facebook yılın en iyi oyunlarını seçti

Facebook yılın en iyi oyunlarını seçti

2014 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, yılın "en"ler listesini yayınlama trendi Facebook'la devam ediyor. Bütün bir yılın popüler gündem maddelerini bir videoyla hatırlatan Facebook, yılın popüler sosyal oyunlarını sıraladığı bir listesini de yayınladı.

Facebook'a göre, 2014 yılında oyun kategorisinde önemli gelişmeler "klasik 3d puzzle eşleştirme oyunlarının yeniden canlanması, Asya ve Avrupa'dan gelen oyunların büyümeye devam etmesi ve social casino kategorisindeki oyunların gördüğü ilginin sürmesi" şeklinde sıralanıyor.

2014'ün oyunlarını kullanıcı oyları, Facebook implementasyonu başarısı, büyüme ve kalite kriterlerine göre seçen Facebook, Yılın Oyunu ve Facebook çalışanlarının favori oyunları listeleriyle kendi seçimlerini de paylaşıyor. Facebook'a göre, 2014'ün en iyi yeni, en iyi mobil ve efsane oyunları şu şekilde listeleniyor:

Yılın Oyunu

facebook oyun

Cookie Jam: Mayıs ayında yayınlanan ve birkaç ayda 5 milyon kişiye ulaşan oyun Facebook'a göre, 2014 yılının en iyi oyunu.

2014'ün En İyi Yeni Oyunları

facebook oyun 2

2014'ün En İyi Mobil Oyunları

facebook mobil oyun

Facebook çalışanlarının 2014 Yılı Favori Oyunları

facebook staff games

2014'ün Efsane (Hall of Fame) Oyunları 

facebook hall of fame games

Facebook'un listesinin tamamı burada. Google'ın 2014 yılı en iyi Android uygulamaları listesi ve Apple'ın yılın en iyi uygulamaları listesi de incelemek isteyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.