Turkcell, Müzik Maratonu'nda yarışacak yenilikçi girişimcileri arıyor

Turkcell, Müzik Maratonu'nda yarışacak yenilikçi girişimcileri arıyor

turkcell muzik maratonu girisim uygulama yarismasi 2Turkcell, müzik kategorisinde yenilikçi fikirleri olan girişimcileri Müzik Maratonu adlı yarışmaya davet ediyor. Müzik dinleme, paylaşma veya üretme üzerine dair geliştirilecek yenilikçi projeler sahiplerini Cannes'da düzenlenecek MIDEM Uluslararası Müzik Festivali’ne götürmek ve 30 bin TL ile ödüllendirmek istiyor.

Bu hafta sonuna (14 Aralık'a) kadar başvurabileceğiniz Müzik Maratonu'nda ilk değerlendirmeden geçen projeler sektörün önde gelen isimlerinin yardımıyla 4 haftalık uygulama maratonuna giriş yapacak. Girişimciler bu süreçte Turkcell’in müzik servisi fizy.com ve etkinlik platformu dakick.com içeriklerine tam erişim sağlayabilecek ve en iyi uygulamayı geliştirmek için yarışacak.

28 Ocak'ta yapılacak finalde birinci seçilecek girişim 15 bin TL, 2. girişim 10 bin TL, 3. girişim ise 5 bin TL nakit para ödülü kazanacak ve her 3 girişim de Turkcell ile iş ortaklığı kurma şansı yakalayacak.

Müzik endüstrisine dair farklı bir fikriniz ve uygulama yeteneğiniz varsa vakit kaybetmeden gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.