eBay ve Rebecca Minkoff geleceğin alışveriş deneyimini test ediyor

E-ticaret devi eBay ve tasarımcı Rebecca Minkoff yaptıkları işbirliği ile geleceğin alışveriş deneyimini test ettikleri mağazalarını New York'ta açtı.
eBay ve Rebecca Minkoff geleceğin alışveriş deneyimini test ediyor

ebay-and-rebecca-minkoffE-ticaret devi eBay ve tasarımcı Rebecca Minkoff yaptıkları işbirliği ile geleceğin alışveriş deneyimini test ettikleri mağazalarını New York'ta açtı. Hepimizin daha çok e-ticaret sitelerinden hatırlayacağı bazı özellikleri, çevrimdışı mağazalara taşımayı hedefleyen bu mağazalar, bir de son teknolojiyi bünyelerinde barındırmasıyla özellikle kadınların çok ilgisini çecek gibi gözüküyor.

Tıpkı bir e-ticaret sitesinde olduğu gibi müşteriyi mağaza içinde de takip eden Rebecca Minkoff mağazaları, ziyaretçilerin baktıkları ürün çeşitlerine, deneyip beğenmediği ürünlerin özelliklerine göre farklı alternatifleri sunuyor ve mağaza içindeki müşterilere, mağaza içindeki dokunmatik ekranlar aracılığıyla farklı ürünler öneriliyor.

Offline bir mağaza içinde, online bir deneyim sunmayı hedefleyen ve New York'un popüler bölgelerinden biri olan Soho'da açılan bu özel mağaza, metrekare olarak çok devasa olmasa bile kullanıcılara çok geniş bir ürün yelpazesini tanıtmaya da izin verecek şekilde tasarlanmış. Kısacası gelecekte fiziksel mağazaların sergileme ya da depolama kısıtları olsa bile, mağaza içinde "e-ticaret yapmak" da mümkün olacak.

eBay'in inovasyon departmanının ve moda markası Rebecca Minkoff'un üstünde çalıştığı bu mağazaların duvarlarındaki dokunmatik ekranlar, kabinlerde müşteriyi hava sokacak ışıklandırma sistemleri ile dikkat çekiyor. Müşteri, mağazaya girdiği anda kendi bededine uygun modellere göre mağazayı gezebiliyor, kısacası mağazaya online olarak bağlanabiliyor. New York mağazası ile başlayan Rebecca Minkoff, benzer teknolojileri barındıran mağazalarını San Francisco ve Los Angeles'da da açması bekleniyor.

Bu mağazada yaşayacağınız deneyimi gözünüzde canlandırmak için hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.