Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı'nın ilk konuşmacıları belli oldu

Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı'nın ilk konuşmacıları belli oldu

Yılın bu son tematik konferansını önümüzdeki hafta Çarşamba günü Ödeme Sistemleri odağında gerçekleştireceğiz. Konferansa artık bir haftadan kısa bir süre kaldı ve konferans konuşmacılarımızdan kesinleşen bir bölümünü bugün sizlerle paylaşıyoruz.

3 Aralık Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek olan konferansa sektörün önemli isimleri katılacak. Siz de etkinlik sayfamızdan konferans kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Konuşmacılarımıza geçecek olursak; Eylül ayında dünyanın önde gelen eletronik ödeme sistemleri şirketlerinden Wirecard tarafından satın alınan 3pay | Mikro Ödeme Kurucusu ve CEO'su Alper Akcan, dünyanın en büyük POS ve ödeme çözümleri geliştiren şirketlerinden Verifone'un Türkiye, Güney Avrupa ve Rusya Genel Müdürü Onur Altınbaş, Webrazzi Summit konuşmacıları arasında da bulunan Edgar Dunn Direktörü Peter Sidenius, mobil ödeme konusunda başarılı pek çok projeye imza atan tmob Kurucu ve CEO'su Rudi Dökmecioğlu, en son geliştirdikleri tahsilat çözümüyle şirketlerin hayatlarını kolaylaştıran Paraşüt kurucu ortağı ve CEO'su Sean Yu, BKM Express ile ödeme sistemlerini gündelik hayatımıza indirgeyen BKM Genel Müdürü Soner Canko ve özellikle e-ticaret şirketlerinin ödeme altyapıları konusunda ekosistemde kendine önemli yer edilen PayU Türkiye'nin CEO'su Yunus Emre Güzer Webrazzi Ödeme Sistemleri'14'ün kesinleşen konuşmacıları oldular.

Alper Akcan -  3Pay | Mikro Ödeme
Alper Akcan - 3Pay | Mikro Ödeme
Onur Altınbaş - Verifone
Onur Altınbaş - Verifone
Peter Sidenius - Edgar Dunn
Peter Sidenius - Edgar Dunn
Rudi Dökmecioğlu - tmob
Rudi Dökmecioğlu - tmob
Sean Yu - Parasut
Sean Yu - Parasut
Soner Canko - BKM
Soner Canko - BKM
Yunus Emre Güzer - PayU Türkiye
Yunus Emre Güzer - PayU Türkiye

Son dönemde hem yurtiçi hem de yurtdışından finansal servislerin giderek önem kazanmasıyla ödeme sistemleri konusu, sektör için de daha fazla konuşulması gereken bir fırsat alanı haline geldi. Tüm bu konuların konuşulacağı Webrazzi: Ödeme Sistemleri konferansına sizleri de bekliyoruz.

Erken kayıt indirimli biletler satışta

Eğer ödeme sistemleri ve özellikle e-ticaret ile ilgiliyseniz kesinlikle Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’ndaki yerinizi şimdiden ayırtmanızı öneriyoruz. Biletinizi hemen bu linki kullanarak ya da aşağıdaki form üzerinden alabilirsiniz. Konferans programı, konuşmacılar ve sponsorlarla ilgili detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşacağız.

Webrazzi: Ödeme Sistemleri Sponsorları

Webrazzi: Ödeme Sistemleri 2014’ün Elmas Sponsoru TTNET, Platin Sponsorları BKM, CrenvoIK, ininal, MultinetTEB ve Verifone, Altın Sponsorlar HesapAl, PayU, Pay& Share ve tmob oldular. Sponsor olmak isteyen firmalar etkinlik (at) webrazzi.com adresinden sponsorluk dökümanını isteyebilirler ya da detaylı bilgi için Webrazzi Ödeme Sistemleri sayfasından konferansın sponsorluk sayfasını inceleyebilirler.

Elmas Sponsor

ttnet-175

Platin Sponsorlar

bkm-logo-175

crenvoik-sponsorluk-logo

ininal-logo-175

ipara-multinet-sponsorluk

teb-logo-175

verifone-sponsorluk

Altın Sponsor

hesapal-sponsorluk

payu-turkiye-175

pay-share-sponsorluk

tmob-sponsorluk

Sponsor olmak ister misiniz?

Konferansın hali hazırda çok değerli sponsorları bulunuyor. Eğer bu süreçte siz de firma olarak Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’na sponsor olmak isterseniz etkinlik (at) webrazzi.com adresinden Burcu Güvenç’le iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz bize 0 (216) 3385603 numaralı telefondan da ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.