Twitter artık tweet'leri direkt mesajla kişiye özel olarak paylaşmanıza izin veriyor

Twitter artık tweet'leri direkt mesajla kişiye özel olarak paylaşmanıza izin veriyor

Twitter'ın kısa bir süre önce Analist Günü'nde açıkladığı yeniliklerden biri daha hayata geçti. Twitter'ın direkt mesaj özelliklerine eklenen yenilikle, Twitter'da açık olarak paylaşılan bir tweet'i takipçilerinize direkt mesaj olarak iletmeniz mümkün hale geldi.

IMG_2044

Twitter destek blogundan duyurulan ve Twitter'ın mobil ve masaüstü uygulamalarından kullanılabilen özelliği, ilgili tweet'in altında, üç noktayla gösterilen "daha fazla" seçeneğine tıkladığınızda açılan menüde görebiliyorsunuz. Açılan menüde "direkt mesaj olarak paylaş" seçeneğini takip ettiğinizde, mesaj kutunuza yönlendiriliyor ve ilgili tweet'in ön izlemesine, dilerseniz kendi notunuzu ekleyip istediğiniz kişiyle (direkt mesaj gönderebildiğiniz) paylaşabiliyorsunuz.

twitter direkt mesaj

Direkt mesajlara eklenmesi uzunca bir süredir talep edilen özelliğin Twitter'da kamuya açık olarak yapılan paylaşımların dışında, özel tartışmaları da kolaylaştıracağını söyleyebiliriz. Bugüne kadar tweet'leri e-posta ile göndermeyi tercih eden birçok kullanıcı bu seçeneği kullanmayı da düşünebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.