Intel'in moda ve teknolojiyi birleştiren akıllı bilekliği MICA, 495 dolardan piyasaya sunulacak

Intel'in moda ve teknolojiyi birleştiren akıllı bilekliği MICA, 495 dolardan piyasaya sunulacak

Intel'in Yeni Chazlar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül İldeniz'in yönettiği ekibin imzasını taşıyan MICA, teknoloji ve modayı başarılı bir biçimde birleştirmek konusunda iddialı bir ürün. 17 Aralık'ta düzenlenen bir basın toplantısıyla detayları paylaşılan MICA, 2 Aralık tarihinden itibaren 495 dolardan piyasaya sunulacak.

Intel teknolojisi ve Opening Ceremony'nin tasarımını birleştiren MICA, safir dokunmatik ekran, altın kaplama gibi üstün tasarım özelliklerinin yanında kendi SIM kartıyla akıllı telefona ihtiyaç duymadan kullanılabiliyor. Cihaz, tipik bir akıllı bileklik gibi adımlarınızı ya da kalorilerinizi saymıyor. Belirlediğiniz VIP listenizden SMS mesajları almanızı sağlıyor, Google ve Facebook hesaplarınızın takvimleriyle senkronize edilebiliyor; (en fazla iki) Google e-posta hesabınızı kontrol etmenizi sağlıyor.

MICA 3

Yelp ve TomTom işbirlikleriyle, kullanıcıların navigasyon özelliklerini -belirli sınırlamalarla- kullanabildiği cihaz, Yelp anlık bildirimlerini bileğinizde görmenizi sağlıyor. MICA, aynı zamanda "Time to Go" adını verdiği özel anlık bildirimlerle size akıllı hatırlatmalar yapma iddiasında. Bu özellik, konum bilginizi kullanarak size, örneğin bir toplantıya gitme zamanınız geldiğini, önceden hesaplayarak, söyleyebiliyor. Hesaplama işlemini yaparken sizin hareketinizi değerlendirebiliyor, yürüyüş ya da bisiklet sürüşü gibi farklı hızları ayırt edebiliyor.

MICA 2

48 saat pil ömrüne sahip bu şık ürün, safirden yapılan dokunmatik ekranıyla kontrol ediliyor. Amerika'da 2 Aralık'tan itibaren AT&T sözleşmesiyle 495 dolardan piyasaya sunulacak ürünü incelemek isterseniz burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.