Facebook mobilde yeni cephe açmaya devam ediyor: Facebook Groups

Facebook mobilde yeni cephe açmaya devam ediyor: Facebook Groups

Facebook, yeni tanıttığı ve bugün yayınladığı bir blog yazısı ile Facebook'taki grup sistemini bağımsız birer uygulama haline getirecek olan AppStore ve Android uygulamalarını tanıttı.

Facebook kullanıcılarının üye olduğu gruplara erişimini kolaylaştırmasını sağlayacak bu uygulamalarla birlikte Facebook'taki grupların aktiflik oranını da yükseltmek istiyor. Bildiğiniz gibi Facebook marka sayfalarına geçiş yaptıktan sonra, grupların popülaritesi bir miktar da olsa azalmıştı.

Facebook Groups uygulamaları ile birlikte artık kullanıcılar Facebook'taki gruplarına kolaylıkla erişebilecek ve şu anda web sürümünde Facebook grubunda yapabildikleri gibi paylaşımlarda bulunabiliyor. Aile arasında, yakın arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla birlikte bu tarz gruplar oluşturmanız da uygulama üzerinden kolaylaştırılmış.

Facebook gruplarını aylık 700 milyon kişi kullanıyor

Facebook gruplarının aylık olarak her ay 700 milyon kişi tarafından kullanıldığını açıklayan Facebook'un, önce mesajlaşma özelliği için ayrı bir uygulama olan Messenger'ı çıkarması, şimdi de gruplar için ayrı bir uygulama olan Facebook Groups'u çıkarması bir şekilde Facebook'un mitoz bölünmeye devam edeceğini gösteriyor.

facebook-group-sscreen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.