Startbooking.com: Arap dünyasını hedefleyen online otel rezervasyonu girişimi

Startbooking.com: Arap dünyasını hedefleyen online otel rezervasyonu girişimi

startbooking online otel rezervasyonuStartbooking.com, tatil organizasyonunu kendi başına yapmak isteyenler için yeni bir otel rezervasyon sitesi olarak pazara giriş yapıyor.

İstanbul, Dubai ve Lefkoşa'da ofisleri bulunan BSA Turizm'in online satış kanalı olan Startbooking, 206 ülkeden 100 binin üzerinde otel seçeneği barındırıyor. Online ortamda şimdilik sadece online otel rezervasyonuna odaklansa da tatil turları ve uçak bileti gibi her türlü seyahat hizmetine aracılık ediyor ve bu alanda akla gelen ilk site olmak istiyor.

startbooking online otel rezervasyonu 2 Arap ülkelerinin ilgisini çekiyor

Kullanıcılarının seyahat planlamasıyla fazla vakit kaybetmesini istemeyen ve onları hızlı sonuç almaya teşvik eden Startbooking, Türkçe'nin yanısıra İngilizce ve Arapça dillerinde hizmet veriyor. Arap ülkelerinin ilgisini çektiğini öğrendiğimiz girişim, Arap dünyasının Türkiye’ye son yıllarda artan ilgisine karşılık vermek istiyor.

Müşteri hizmetleri ve ofisleri üzerinden de seyahat planlaması yapan İstanbul merkezli girişim, müşterilerinin yaptığı harcamalar karşılığında puan biriktirmesine imkan tanıdığı gibi iş ortaklığı programıyla büyüme potansiyelini zorluyor.

Hedef 2015'te 250 bin otele müşteri göndermek

Startbooking, 2015 yılı sonunda kadar konaklama bazında dünya çapında 250 bin, Türkiye’de ise 2000 otelle, ulaşım bakımından ise farklı sistemlerle entegre olarak 700 havayolu şirketi ile hizmet vermeyi hedefliyor.

Kullanıcı deneyimi ve arayüz açısından daha iyi bir noktaya taşınması şart olsa da Startbooking'in Arap dünyasında popülerleşmesi önem taşıyor ve umuyorum bu konuda hedeflerine ulaşan bir girişim olur.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.