Crate and Barrel e-ticaret açılımıyla tüm Türkiye'ye ulaşmayı amaçlıyor

Crate and Barrel e-ticaret açılımıyla tüm Türkiye'ye ulaşmayı amaçlıyor

Dünya genelinde 123 şirketle faaliyet gösteren ve geçtiğimiz Şubat ayında yaklaşık 12 milyar euro gelir açıklayan Otto Group birçoğunuzun yakından tanıdığı bir şirket.  Limango ile e-ticaret yatırımlarından hatırlayacağınız Otto Group, çoklu kanal stratejisiyle büyüyen bir şirket. Toplam gelirlerinin 6 milyar euro'luk bölümünü online satışlardan elde eden Otto Group'un perakende gelirlerinin yüzde 61'i e-ticaretten geliyor.

E-ticareti grup büyümesi için ana kanal olarak belirleyen Otto, 2015 yılı itibariyle kadar bu alana 300 milyon euro yatırım yapacak. Grubun çoğunluk hissesine sahip olduğu ve gelirlerine 1 milyar euro'nun üzerinde katkı sağlayan üçüncü büyük markası Crate and Barrel, şüphesiz bu planda önemli bir yer tutuyor.

otto group
Kaynak: Statista

Türkiye pazarına iki offline mağazayla ilk adımını atan -çünkü henüz online satış yapmıyordu- Crate and Barrel için e-ticaret, grup genelinde olduğu gibi, olmazsa olmazlardan. Yakın zamanda Türkiye'deki online mağazasını açan Crate and Barrel, böylelikte Türkiye pazarına tam anlamıyla giriş yapmış oldu diyebiliriz.

crate and barrel 1Crateandbarrel.com.tr adresi üzerinden satışa başlayan marka, Türkiye'nin her noktasından kullanıcılara ulaşmayı amaçlıyor. Teslimat için zaman sınırlaması ortadan kaldıran Crateandbarrel.com.tr'de, kullanıcılar ürünlerini kendi belirledikleri saatlerde teslim alabiliyor. Yani evet, ek ücretini ödediğiniz sürece ürünlerinizi gece ya da Pazar günü alabiliyorsunuz. Kullanıcıların beğendikleri ürünü stokta bulamaması halinde,Crateandbarrel.com.tr, ürün stoğa gelir gelmez sizi e-posta ile haberdar ediyor.

crate and barrel 3

Crate and Barrel'ın online mağazasından mobilyalarını evine sipariş etmek isteyen kullanıcıların bir süre daha beklemesi gerekiyor. Zira Crateandbarrel.com.tr'de listelense de ürünler henüz siparişe açılmamış. Şirketten aldığımız bilgiye göre, mobilyalar Türkiye geneline 2015 yılı başından itibaren gönderilmeye başlanacak.

İncelemek isterseniz Crate and Barrel online mağazası burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.