MasterCard, Start Path programıyla yeni girişimleri destekliyor

Web Summit 2014'ün ana sponsorlarından biri olan MasterCard'ın girişimleri destekleyen Start Path adlı bir programı bulunuyor ve bu birimin Avrupa bölümü yöneticilerinden Steve Flinter ile de bir röportaj yaptık.

Start Path, e-ticaret, mobil ticaret, finansal çözümler ve güvenlik uygulamaları gibi alanlarda erken aşama girişimleri destekleyen bir organizasyon. Tohum aşamasındaki girişimlerin A serisi yatırımlara ulaşması için 4 aylık bir destek sağlıyor.

Avrupa programı Ocak ayında açılan Start Path, Temmuz ayında ilk girişimci grubuyla çalışmaya başlamış ve Dublin'deki 4 aylık program için girişimcilere mentoluk ve ofis desteğinin yanısıra küçük finansal destekler de sağlıyor.

Avrupa biriminin Dublin'den İsrail'e kadar geniş bir coğrafyayı kapsadığını öğrendiğimiz Start Path, Master Card'ın veya Master Card müşterilerinin ilgilenebileceği alanlarda faaliyet gösteren girişimcileri tanımak ve onları desteklemek istiyor. Eğer bu konuda bir girişiminiz varsa startpath.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.