Ucuz hizmet pazar yeri Fiverr.com küresel açılımına Avrupa'dan başlıyor

Ucuz hizmet pazar yeri Fiverr.com küresel açılımına Avrupa'dan başlıyor

fiverr ucuza is yapma sitesi 2Ağustos ayında 30 milyon dolarlık bir yatırımla dikkatleri üzerine çeken Fiverr.com, küresel açılımını başlatıyor. Herkesin 5 dolar gibi çok düşük ücretlerle çeşitli hizmetler satın alabildiği Fiverr, ilk adımı Avrupa'ya atıyor.

Accel Partners'ın da aralarında olduğu yatırımcıların güvenini kazanan Fiverr, ilk olarak İspanyolca, Fransızca, Flemenkçe ve Portekizce sitelerini açarak İngilizce konuşmayan pazarlarda şansını deneyecek. Şimdiye kadar 50 milyon dolar yatırım toplayan ABD merkezli girişim, bu yeni pazarlarda daha önce erişmediği kullanıcılara erişmeye çalışacak.

Türkçe dil desteğinin ne zaman geleceği meçhul

Fiverr üst düzey yetkilisi Micha Kaufman, küresel açılımın kendileri için stratejik bir öncelik olduğunu ve önümüzdeki bir kaç ay içinde bir çok dili daha destekleyeceklerini ifade ediyor. Ancak daha fazla bilgi vermiyor.

Bildiğiniz gibi Türkiye'deki Yapanzi.com ve SadeceOn.com gibi Fiverr benzeri yerli siteler arasına Uzmankirala.com da eklenmişti. Daha geniş bir hizmet sitesi olan Freelancer.com ise Türkiye'ye açıldıktan iyi geri dönüşler almıştı.

Geniş bir yelpazede ucuz hizmet sunan Fiverr.com'un Türkiye pazarına girip girmeyeceğini merakla bekliyoruz. Her ihtimale karşı yerli girişimlerin de büyümeye hız vermesini tavsiye ediyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.