Earlybird kurumsal yazılım pazarında güven veren Rhodecode'a yatırım yaptı

Earlybird kurumsal yazılım pazarında güven veren Rhodecode'a yatırım yaptı

earlybird capital yatirim RhodeCode kurumsal yazilimBerlin merkezli girişim sermayesi şirketi Earlybird Venture Capital, kurumsal yazılım alanında yeni bir yatırıma imza attı. Geçtiğimiz ay Hazelcast yatırımına liderlik eden Earlybird, bu kez DFJ Esprit ile Rhodecode.com'a yatırım yaptı.

Samsung ve Cisco başta olmak üzere dünya çapında 70 ülkede 10 bin küresel şirket/organizasyon tarafından kullanılan Rhodecode, 3.5 milyon dolarlık yeni yatırım turuna imza attı.

Güvenli bir altyapıyla yazılım dosyası çeşitlemesi ve işbirliği çözümleri geliştiren girişim, bu yatırımla 21 milyar dolarlık uygulama yönetimi alanındaki payını artırmak için çalışacak.

rhodecode, early bird, DFJ Esprit secure

RhodeCode, güvenlik duvarı ve diğer çözümleriyle siber güvenlik açısından kendini pazarda kabul ettirmeyi başaran bir girişim. ABD Deniz Kuvvetleri ve çeşitli devlet kurumlarının da RhodeCode'a bu açıdan güveniyor ve alınan yatırımın arkasındaki mantığı açıklıyor.

Yeni işe alım planları olduğunu paylaşan RhodeCode, Eylül ayıyla sonlanan 3. çeyrek sonuçlarına göre bir önceki çeyreğe göre satışlarını yüzde 95 oranında artırmış. Yeni nesil yazılım platformlarıyla uyumlu olan ve bu açıdan geleceğe ve inovasyona odaklandığını gösteren RhodeCode, alınan bu yatırımla kazancını ve gelişimini sürdürmek istiyor.

Kurumsal yazılım pazarında son zamanda artan yatırımların ülkemizde SaaS pazarındaki girişimlerin değerini de artırmasını umuyorum ve bu alandaki yeteneklerimizin ortaya güzel projeler çıkarmasının tam zamanı olduğunu düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.