BadgerHunt'la markalar selfie çekenlere ürün yerleştirme yapacak

BadgerHunt'la markalar selfie çekenlere ürün yerleştirme yapacak

Ürün yerleştirme artık televizyon ekranlarında, video oyunlarda sıklıkla görüşmeye alıştığımız bir reklam kullanımı. Ancak BadgerHunt işe farklı bir boyut kazandırıyor.

BadgerHunt adlı girişim, farklı bir alanda hizmet veriyor ve reklamverenlerin, gerçek kişilerin t-shirt'lerine, şapkalarına ya da otomobillerin tamponlarına çıkartma reklamlar yerleştirebilecekleri reklam yerleştirebileceği "reklam alanları" sunuyor.

Bu işten para kazanmak isteyen kullanıcılar, ilgili markaların t-shirt'lerini giyerek veya şapkalarını takarak selfie çekiyorlar ya da otomobillerin tamponlarına, reklamverenlerinin çıkartmalarını yapıştırıyorlar. Böylece reklam gösterilmiş oluyor ve kullanıcılar, reklamverenden reklam geliri elde ediyor.

Kendilerine reklam alan kullanıcılar, çektikleri ve yayınladıkları fotoğrafları BadgerHunt'ın web sitesinden paylaşıyorlar ve bu fotoğraflar reklamverenlere aktarılıyor. Böylece reklamın onay mekanizması da tamamlanıyor ve reklamverenler, reklam mecrası olan kullanıcılara, BadgerHunt aracılığıyla kullanıcının etki alanına göre, 5 dolar ile 50 dolar aralığında değişen rakamlar karşılığında Bitcoin cinsinden ödeme yapıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.