Wi-Fi yönetim uygulaması Instabridge 1 milyon dolar yatırım aldı

Kablosuz internet erişimine ship olmak pek çoğumuz için oldukça önemli. Her ne kadar 3G gibi tamamen mobil internet ağları genişliyor olsa da, kablosuz internet her zaman vazgeçilmez olmayı başarıyor.
Wi-Fi yönetim uygulaması Instabridge 1 milyon dolar yatırım aldı

press.photo.clean.4800Kablosuz internet erişimine ship olmak pek çoğumuz için oldukça önemli. Her ne kadar 3G gibi tamamen mobil internet ağları genişliyor olsa da, kablosuz internet her zaman vazgeçilmez olmayı başarıyor.

Instabridge ismindeki mobil uygulama, aslında kablosuz internet özelliği bulunan telefonlarda bulunan bir özelliği, bağımsız bir uygulamaya çevirmiş durumda. Size, akıllı telefonunuzun yakındaki kablosuz ağları görüp, yönetebilme imkanı yapıyor ve bunu yaparken, standart bir arayüzün dışında, oldukça ilgi çekici bir deneyim sunara yapmayı vaat ediyor.

Instabridge'in en önemli özelliklerinden biriyse, ücretsiz kablosuz internet noktalarını da kullanıcılarına sunuyor olması. Örnek vermek gerekirse, Instabridge uygulamasıyla birlikte çevrenizdeki ücretsiz ve şifresiz internet ağlarını kontrol edip bağlanmanız mümkün.

Stockholm'de ortaya çıkan kablosuz internet yönetim uygulaması Instabridge, Avrupalı VC Creandum, GP Bullhound ve aralarında birkaç melek yatırımcının da bulunduğu gruptan 1 milyon dolarlık bir yatırım almayı başardı. Alınan bilgilere göre şu anda  20 binden fazla kullanıcı kablosuz internete Instabridge aracılığıyla bağlanıyor.

Şu anda en çok Meksika, Arjantin, Brezilya, Hindistan gibi gelişme potansiyelleri yüksek olan ülkelerin yanı sıra, İspanya, Hollanda, Kanada ve ABD'de de uygulama oldukça popüler. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen uygulamayı buradan indirebileceğinizi ve uygulamanın şimdilik sadece Android platformu için geliştirdiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.