Apple, yeni nesil iPad mini 3'ü tanıttı

Apple, yeni nesil iPad mini 3'ü tanıttı

Apple, yeni nesil iPad mini'yle ilgili bir isim sürprizi yapmadı. Beklendiği gibi iPad mini 3 diye adlandırılan cihazın, Amerika'da 399 dolardan başlayan fiyatlarla önümüzdeki hafta satışa sunulması planlanıyor. Apple, iPad mini 3 için Cuma gününden itibaren ön sipariş almaya başlayacak.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta kullanılan A8 çipe sahip iPad mini 3, Touch ID özelliğine sahip. iOS 8.1 işletim sistemiyle gelecek olan iPad mini 3'le online alışverişlerde Apple Pay özelliği kullanılabiliyor. iPad Air 2'de olduğı gibi altın renk seçeneğiyle de piyasaya sunulacak olan iPad mini 3'ün ekran boyutu 7,9 inç.

Apple, iPad mini 3'ün yanında cihazın önceki versiyonlarını da piyasada tutmaya devam edecek. İlk nesil iPad mini 'nin fiyatı 249 dolardan başlarken, iPad mini 2'nin fiyatları da 299 dolardan başlayacak.

ipad mini 3

Apple, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta yaptığı gibi iPad Mini 3'te 32 GB seçeneğini kaldırmış. Ürünün 16GB ,64 GB ve 128 GB'lık modelleriyle ilgili daha fazla bilgi için buraya da gidebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.