Tek tıkla internet girişimleri hakkında bilgi veren Chrome eklentisi: Starry

Tek tıkla internet girişimleri hakkında bilgi veren Chrome eklentisi: Starry

Product Hunt üzerinde dünün en beğenilen ürünlerinden biri olmayı başaran Starry, oldukça basit bir fikre dayanıyor.

Starry ile Chrome tarayıcınızla ziyaret ettiğiniz internet girişiminin tek bir tıkla bugüne kadar aldığı yatırım miktarını, trafik bilgisini, kurucusunu/kurucularını ve Crunchbase ile AngelList gibi bazı dış bağlantılarını görebiliyorsunuz.

İnternette gezerken denk geldiğiniz bazı sitelerin trafik ve diğer bazı benzer metriklerini tek tıkla öğrenmenizi sağlayan WebRank SEO gibi tarayıcı eklentilerine oldukça benzer bir yapıda olan Starry; kısa bir süre içinde internet girişimcilik ekosistemine yakın olan kişilerin favorilerinden biri haline gelebilir.

Starry'de girişimin kurucusunu/kurucularını, eğer varsa Crunchbase üzerindeki yatırımcısını/yatırımcılarını, dış haber bağlantılarını, bugüne kadar aldığı yatırım niktarını, Alexa sıralamasını, ayrıca Crunchbase, AngelList ve Alexa bağlantılarını görebiliyorsunuz.

starry-ekran-goruntusu

Bunların dışında dilediğiniz girişimi favorilerinize ekleyerek otomatik olarak oluşturulan 'Starry Favorites' klasörü altında bookmark'lanmalarını sağlayabilirsiniz.

Evet, belki Starry üzerinde sunulan bilgilere girişimin adını Google'a yazarak kısa bir sürede ulaşmak mümkün. Ancak hem şık hem de düzenli arayüzüyle uygulamanın kesinlikle ciddi anlamda zaman kazandırdığı da bir gerçek. Bakalım Starry internet girişimi meraklıları tarafından ne ölçüde kullanılacak?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.