Atlassian'ın Türkiye'deki Platin Partner'i OBSS oldu

Atlassian'ın Türkiye'deki Platin Partner'i OBSS oldu

Dünya genelinde 35 binden fazla müşterisi bulunan Avustralya merkezli yazılım firması Atlassian, Türkiye'deki ilk Platin Partner'ını belirledi: OBSS.

Müşterileri arasında Facebook, eBay, LinkedIn, Cisco, Dow Jones ve Twitter gibi dev isimler bulunan Atlassian'ı sizlere Jira, Confluence, FishEye, HipChat ve BitBucket gibi tanınmış yazılımların sahibi olan firma olarak tanıtabiliriz.

2005 yılından beri bankacılık ve telekom sektörlerinde yazılım hizmetleri sunan OBSS firmasından yapılan açıklamaya göre; dünyadaki 300 Atlassian partner'ından 30'una verilen 'Platin' ünvanına Türkiye'de ilk kez OBSS sahip olmuş. Atlassian'ın Türkiye'de çok sayıda iş ortağı bulunuyor, tüm listeye buradan ulaşabilirsiniz. 

Koşkusuz bu gelişme sonrası Türkiye'de Atlassian satış hacmi ve komünitesinin daha da ileriye gideceğini söyleyebiliriz. Son olarak 2013 yılı içinde Atlassian lisans satış oranını yüzde 300 arttıran firmanın bu yıl da yüzde 200 oranında büyümek istediğini ekleyelim. OBSS hakkında detaylı bilgiye obss.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.