Windows 10, 1 milyon test kullanıcısına ulaştı

Windows 10, 1 milyon test kullanıcısına ulaştı

Eylül ayının hemen sounda, "Windows 9" ismini atlayarak yeni işletim sistemi Windows 10'u tanıtan Microsoft, tüketici önizlemesi versiyonu olan beta sürümünü de çıkartmıştı.

Microsoft, 2 hafta gibi çok kısa bir süre içerisinde 1 milyon test kullanıcısına ulaştığını duyurdu. Windows 10'a ciddi bir ilgi olduğunu söylememiz mümkün çünkü bu versiyon, bir beta versiyon olmasına rağmen ilgi çok kısa süre içerisinde 1 milyon kişiyi Windows 10 kullanıcısı yapmış durumda.

Başlat menüsünün geri geldiği Windows 10, yeni sürümüyle eski XP günlerine geri dönmeyi umuyor. Microsoft, bugüne kadar hiç olmadığı kadar kullanıcı deneyimini önemsediğini belli ediyordu. Windows 10 için kullanıcı geribildirimlerini takip edeceğini de açıklayan Microsoft, aldığı geribildirimler doğrultusunda Windows 10'u geliştirmesi bekleniyor.

Microsoft'un açıklamasına göre, 1 milyon Windows 10 kullanıcısı şu ana dek tam 200 bin geribildirimde bulunmuş durumda. Kısacası Microsoft'un bu geribildirimlerle kullanıcılardan aldığı ciddi bir ev ödevi var ve Windows 10'un final sürümünün de 2015 yılında piyasaya çıkacağını düşünürsek, Microsoft'un kullanıcılardan topladığı veriler doğrultusunda Windows 10'u geliştirmeye devam etmesini bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.