Apple, yeni iPad'leri 16 Ekim'de tanıtıyor

Apple, yeni iPad'leri 16 Ekim'de tanıtıyor

Apple, aralarında yeni iPad ve Retina iMac'in bulunduğu yeni ürünlerini yakında tanıtacak. Şirketin, iPhone 6 dahil yeni ürün lansman tarihlerini, şimdiye kadar doğru bir şekilde önceden bildiren Re/code'dan John Paczkowski'nin duyumuna göre Apple yeni iPad etkinliğini 16 Ekim'de düzenleyecek.

Touch ID yani parmak izi sensörleriyle gelmesi beklenen yeni iPad'lerin iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta kullanılan A8 işlemciye sahip olacağı da söylentiler arasındaydı. Re/code haberinde, Apple'ın 16 Ekim Perşembe günü düzenlemesi beklenen etkinliğinde, yeni iPad'lerle birlkte Retina display özelliğine sahip yeni iMac'leri de tanıtacağı da söyleniyor. Bu durumda Apple, 2010 yılında tanıttığı Retina display özelliğini ilk kez masaüstü bilgisayarlarına getirmiş olacak.

Etkinlikte Apple'dan WWDC 2014 etkinliğinde tanıttığı yeni OS X Yosemite ve hatta şirketin 20 Ekim'de iOS 8.1 ile birlikte piyasaya sunması beklenen Apple Pay ile ilgili haberler de bekleniyor.

Etkinliğin içeriğine dair söylentiler elbette farklılı gösterebilir ancak 16 Ekim'i yeni iPad'in tanıtılacağı tarih olarak kaydedebilirsiniz ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.