TEB-TİM Girişim Evleri yazılım ve teknoloji ihracatı yapmak isteyen girişimcileri arıyor

TEB-TİM Girişim Evleri yazılım ve teknoloji ihracatı yapmak isteyen girişimcileri arıyor

KOBİ'lere sağladığı çeşitli destekleri internet girişimcilerine yönlendiren TEB, bu kez TİM ile özellikle ihracata dönük teknoloji ve yazılım geliştiren girişimcileri desteklemeye hazırlanıyor.

Türkiye İhracatçılar Meclisi ile TEB Girişim Evi'nin ortaklığı ile kurulacak olan TİM-TEB Girişim Evleri ihracata dönük yenilikçi iş fikirlerini yatırımcı ve müşteri bulana kadar destekleyecek. Girişimcilere ofis desteğinden, finans-muhasebeye, marka-patent yönetiminden yatırımcı ilişkilerine kadar birçok alanda da ücretsiz eğitim ve danışmanlık hizmeti verilecek.

Yeni destek programı için başvuru almaya başlayan TEB, teknokentlerle yaptığı iş birlikleri sayesinde Girişim Evi hizmetlerini Türkiye geneline yaymış olacak. İlk etapta İstanbul, İzmir ve Gaziantep’te açılacak olan TİM - TEB Girişim Evleri'nden yararlanmak isteyen girişimciler tebkobitv.com veya tim.org.tr sitelerindeki yönlendirmeler üzerinden başvuru yapabiliyor.

İstanbul dışından yeni girişimciler

Aldığımız bilgilere göre TİM-TEB Girişim Evi projesi 1 yıllık takvim dönemi içinde her bir ildeki TİM-TEB Girişimcilik Merkezleri’nde, yılda 2 dönem girişimci adayı alacak ve her merkezin 1 yılda 30 girişimciye ulaşması sağlanacak.

Seçilen girişimciler toplamda 6 aylık bir kamp ve danışmanlık sürecinden geçerek TEB Melek Yatırım Platformu yatırımcıları ve TİM üyesi sanayicilerle buluşup projelerine yatırım ve müşteri bulma imkanına kavuşacak. TİM’in düzenlediği İnovasyon Haftası etkinlikleri de bu girişimler için kendini tanıtma fırsatı olacak.

KOBİ'leri değil girişimcileri hedefleyen bu yeni programın özellikle teknoloji ihracatı yapmak isteyen ama bunu nasıl pazarlayacağını bilmeyen girişimcilerin önünü açmasını temenni ediyorum.

Halen bilmiyorsanız TEB Girişim Evi'nin bu dönem desteklediği 5 yeni girişme göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.