Girişimlerin videolarını çeken girişim: Sandwich Video

Girişimlerin videolarını çeken girişim: Sandwich Video

Girişimlerin çoğu zaman en büyük derdi, kendi özelliklerini, ne işe yaradıklarını ve hangi probleme çözüm ürettiklerini anlatmak oluyor.

Herhangi bir girişimin ne işe yaradığını anlatmak başlı başına ayrı bir iş. Bunu hem son kullanıcılara hem de bazen yatırımcılara anlatmak için sözlü anlatım ya da sunumlar yeterli olamayabiliyor. Tüm herkese birebir demo yapmak da bazen imkansız. Ancak bu durum bir video anlatımıyla çok basit şekilde çözümlenebiliyor. Fakat bu videonun da profesyonel ellerce yapılması oldukça önemli.

Sandwich Video adlı girişim, bu yukarıda bahsettiğim ihtiyaç doğrultusunda ortaya çıkan bir girişim. Basitçe anlatmak gerekirse, girişimlerin ihtiyaçlarına çözüm getiren bir girişim olmuş Sandwich Video. Özellikle teknolojik girişimlere hizmet veriyorlar. O donanım odaklı girişimlerin özelliklerini iyice anlayıp, profesyonel bir şekilde video prodüksiyonunu gerçekleştiriyorlar.

Los Angeles merkezli Sandwich Video girişimi basit bir çalışma prensibi ile ilerliyor.  Sandwich Video ile çalışmak isteyen girişimler, öncelikle kabaca ürünlerini anlattıkları bir mail atıyorlar. Sonrasında Sandwich Video, ürünle ilgili daha detaylı bilgi edinip, önce ürünü kendi ekiplerinin özümsemesini ve anlamasını sağlıyor. Sonrasında ise videonun kreatif süreci başlıyor. Fikir başlangıcından itibaren videonun teslimat süresi 6 ile 8 hafta arasında değişiyor. Ancak Sandwich Video'nun burada bir de notu var, eğer çok aceleniz ve çok paranız varsa bu süre 4 haftaya da çekilebiliyor!

Sandwich Video'nun kreatiflerden ve yapımcılardan oluşan bir kadrosu var. Ekip bugüne kadar Navdy, Coin, Groupon, airbnb, Jawbone, Flipboard, Square gibi önemli müşterilerle çalışmış. Belki kendilerini anlatan bir video üretme işini atlamış olabilirler ama, daha detaylı bilgi için web sitelerini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.