Bukombin.com Çinli e-ticaret platformu Yuuzoo.cn ile Çin'e açılıyor

Bukombin.com Çinli e-ticaret platformu Yuuzoo.cn ile Çin'e açılıyor

Kullanıcılarının moda ve dekorasyon ürünleriyle kombin yapabildiği Bukombin.com, Çinli sosyal e-ticaretin sitesi YuuZoo şirkerler grubuyla özel bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşmayla BuKombin, YuuZoo.CN'nin bir parçası olarak Çinli kullanıcılarla buluşacak.

Çin'de moda ve aksesuar alanında kurulacak yeni şirketin ortaklarından biri olacak olan BuKombin, bu anlaşmayla Çin'in devasa e-ticaret potansiyelinden pay almaya çalışacak. bukombin.yuuzoo.cn ve yuuzoo.cn üzerinde Çinli kullanıcılara hizmet verecek yeni oluşumun hedefi ilk yıl Çin e-ticaret hacminin yüzde 1’ine yani 3 milyar dolarlık bir hacime ulaşmak.

Bu işbirliği için küçük bir grup da gönderen BuKombin, Çin'deki oluşumun yanısıra geliştirme tarafını ağırlıklı olarak Türkiye'de tutacak.

Mart 2013'de kurulan BuKombin'in kurucu ortaklarından Can Demirer'den aldığımız bilgiye göre bu anlaşma yaklaşık 1 yıldır süren görüşmelerin ve ön araştırmaların ardından gelmiş. Türkiye'de 40 milyon dolarlık bir iş hacmi meydana getirdiklerini ancak Çin'deki potansiyelin çok daha büyük olduğunu söyleyen Can Demirer, yine Bukombin.com'un günlük 100-150 bin tekil ziyaretçi çektiğini de paylaştı.

Türkiye'den yurtdışına yapılan atılımların önemi elbette büyük ancak söz konusu ülke Çin olduğunda atılan adımların değeri de artıyor. BuKombin'in Çin serüvenin neler getireceğini de merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.