GoSeamless.com: Mobilike'tan akıllı mobil reklam platformu

GoSeamless.com: Mobilike'tan akıllı mobil reklam platformu

Bu yılın başında mobil video reklamcılık platformu woodo.tv'yi tanıtan Mobilike, bu kez yeni mobil reklam platformu seamless ile mobil reklamverenler için standartları yükseltiyor.

Yarın Webrazzi Summit 2014'te Mobilike kurucularından Şekip Can Gökalp tarafından da tanıtılacak olan seamless, akıllı telefonların yeteneklerini kullanarak daha verimli mobil reklamcılığın kapısını aralamayı hedefleyen bir platform. Yeni hedefleme becerileri, yeni reklam türleri ve yeni reklam sunum seçenekleriyle reklamverenlerin akıllı telefon kullanıcılarını daha iyi tanımasını ve daha iyi reklam gösterimleri yapmasını sağlıyor.

Dünyada henüz gelişmekte olan 'native reklam' modelini de kullanan seamless platformu, telefonunun pil ve hafıza durumunu, sahip olunan uygulamaları da dikkate alarak hedefleme yapıyor. Sensör tabanlı hedefleme teknolojisi TargetSense ile reklamverenlerin en isabetli potansiyel müşterilere ulaşmasını sağlıyor.

seamless mobilike mobil reklam platformu sdk 2

Mobil kullanım alışkanlıklarına göre hedefleme yapabilen seamless, özelleştirilebilir boyut becerileri sayesinde reklamları uygulama içerisinde daha etkili şekilde konumlandırıyor.

Şekip Can Gökalp'tan aldığımız bilgiye göre reklam verenler seamless ile yüksek geri dönüşlü kampanyalar yapabilecekler, yayıncılar ise gelirlerini takipçilerinin deneyimini bozmadan artırabilecek. Kısacası geliştirilen akıllı SDK sektörün bütün paydaşlarına değer katmayı hedefliyor.

Daha önce belli müşterilerle denemeleri yapılan seamless, şu anda tüm reklamveren ve yayıncıların kullanımına açılmış durumda. Türkiye'de mobil reklam pazarının lider oyuncusu olan Mobilike'ın bu yeni platformunu kulllanmak isteyenler goseamless.com üzerinden iletişime geçebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.