Webrazzi Summit 2014 programı açıklandı!

Webrazzi Summit 2014 programı açıklandı!

Merakla beklediğiniz Webrazzi Summit 2014'ün programını az önce summit.webrazzi.com üzerinde yayınladık.

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit, bu sene de The Swissotel Bosphorus‘ta düzenleniyor. 25 Eylül'deki etkinlik için hala yerinizi ayırtmadıysanız buradan kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

2 ayrı salonda gerçekleşecek olan Webrazzi Summit'te bu yıl açılış konuşmasını Duolingo Kurucu Ortak ve CEO'su Luis von Ahn yapacak. Ana salonda Luis'in ardından MUBI'den Efe Çakarel, Turkcell'den Yiğit Kulabaş, Doğan Holding'ten Begümhan Doğan Faralyalı ve Markafoni'den İlker Baydar katılımcılarla buluşacak.

Saat 11.00 itibarıyla 15.30'a kadar paralel salonda da ilgi çekici konuların katılımcılara aktarılacağı Webrazzi Summit'te; ayrıca bazı özel oturumlar ve stand alanında da ilgi çekici fırsatlar katılımcıları bekliyor.

webrazzi-summit-2014

Kirsty Nethoo - Y Combinator
Kirsty Nethoo - Y Combinator

Bünyesinden Dropbox, Airbnb ve reddit gibi dev şirketleri çıkartmayı başaran, dünyanın en önemli girişim hızlandırma programı Y Combinator'dan şirketin ortakları Kirsty Nathoo ve Qasar Younis Webrazzi Summit'te olacak. Sahnede yapacakları konuşmalarına ek olarak girişimcilerle çok özel bir mentorluk oturumu da gerçekleştirecek olan ikili, Silikon Vadisi'nin adeta girişimcilik kurallarını değiştiren Y Combinator tecrübelerini Türkiye'deki girişimcilerle paylaşacak.

Webrazzi Summit katılımcılarının merakla beklediği bir diğer isim de Paul Adams. Geçmişinde Google ve Facebook gibi devlerde kullanıcı deneyimi ve ürün tasarımı üzerine üst düzey görevlerde yer alan Adams, bunun dışında Grouped kitanıın da yazarı. Paul Adams sonrasında sahnede kapanış konuşmasını gerçekleştirecek olan Jim McKelvey ise günümüzde en dikkat çeken internet şirketlerinden biri olan Square'in kurucu ortağı. Oldukça büyük bir deneyime ve farklı disiplinlerde uzmanlıklara sahip olan Jim, Webrazzi Summit sahnesinde 'Başarıdaki Yalanlar' başlıklı bir sunum yapacak.

Y Combinator, Square, Microsoft, Markafoni, Turkcell, HotelTonight, Kliksa, SimilarWeb ve Intercom gibi oldukça önemli şirketlerden çok sayıda değerli konuşmacıyı ağırlayacak olan Webrazzi Summit'te; nesnelerin interneti, paylaşım ekonomisi, mobil reklamcılık, mobil ticaret, online eğitim ve Türkiye ile Avrupa'da teknoloji ekosistemi gibi konular konuşulacak.

Webrazzi Summit 2014'ün programını buradan detaylıca inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.