Polaroid, Socialmatic adlı kamerasını Photokina fuarında tanıttı

Polaroid, Socialmatic adlı kamerasını Photokina fuarında tanıttı

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Photokina fuarı Almanya'nın Köln kentinde başladı ve büyük fotoğraf makinesi markalar, yeni modellerini ve lenslerini hızla duyurmaya başladı.

Son dönemde bir yeniden yapılanma sürecine giren ve piyasaya Cube adında bir aksiyon kamera çıkaran Polaroid, daha önce bazı söylentileri yayılan Socialmatic adlı ürününü tanıttı.

Socialmatic, daha önceki konsept görüntülerinden biraz daha farklı bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Hem önde hem de arkada iki farklı ekranı var. Android tabanlı bir işletim sistemiyle çalışan Socialmatic'in Wi-Fi, Bluetooth ve GPS özellikleri  de mevcut.

4.5 inç boyutunda bir LCD dokunmatik ekrana sahip olan Socialmatic'in önündeki ekranda ise duygudurumunuzu paylaşabileceğiniz ve kişisel QR kodunuzu görebileceğiniz bir ekran mevcut. Socialmatic aynı zamanda bir yazıcı olarak kullanılıyor ve çektiğiniz fotoğrafları anında Facebook, Twitter ve Pinterest gibi ağlardan paylaşabiliyor olmanızın yanı sıra fotoğrafları çıktı olarak almanız da mümkün oluyor. Zero Ink teknolojisi ile çalışan Socialmatic, fotoğrafların çıktısını aynı anda alabilmenizi sağlıyor.

Dahili hafızasının 4GB'lık bir kapasitesi bulunan Socialmatic'e SD kart takılabiliyor. Socialmatic ile çekilen fotoğraflar anında cihaz üzerinden aynı fotoğraf paylaşım uygulamalarında olduğu şekilde filtre eklenebiliyor. Socialmatic ile ilgili bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.