Twitter mobil geliştiriciler için düzenleyeceği konferans flight'ı duyurdu

Twitter mobil geliştiriciler için düzenleyeceği konferans flight'ı duyurdu

Twitter'ın mobil geliştiriciler odaklı olarak ilk kez düzenleyeceği konferansın ismi ve tarihi netleşti. Twitter Flight adını alacak olan konferans, San Francisco'da 22 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Twitter, yayınladığı blog yazısı ile duyurduğu konferansta mobil geliştiricilere Twitter'ı da kullanarak mobil uygulamalarını nasıl daha iyi bir hale getirebileceklerini paylaşacak. Twitter'ın flight konferansında bazı yenilikleri duyurmasını beklemekle birlikte, Twitter'ın son olarak tanıttığı "satın alma butonu" da bu konferansta mobil e-ticaretin önemli gündem maddelerinden bir tanesi olabilir gibi gözüküyor.

Twitter'ın CEO'su Dick Costolo'nun açılış konuşması ile başlayacak olan konferansta, Java, Objective-C ve Swift dilleriyle çeşitli teknik oturumlar gerçekleştirilecek ve Twitter mühendisleri katılımcılar ile tanışma fırsatı bulacaklar.

Twitter etkinliği ücretli olarak düzenleme kararı almış ve 140 dolar karşılığında bu etkinliğe kaydınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğer 22 Ekim tarihinde San Francisco'da bulunacak olanlar varsa kayıtlarını buradan gerçekleştirebilirler. Ayrıca bu konferans için açılan Twitter hesabı @Flight'ı da takip edebilirsiniz.

Son olarak belirtmekte fayda var ki Twitter, konferansı flight ile birlikte, Twitter'ın geliştiriciler için özel olarak hazırlanması sayfası dev.twitter.com'u da yenilediğini duyurdu.

Screen Shot 2014-09-11 at 00.04.14

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.