Yemeksepeti'nin online rezervasyon girişimi Papyon.com'un iOS uygulaması yayınlandı

Yemeksepeti'nin online rezervasyon girişimi Papyon.com'un iOS uygulaması yayınlandı

Yemeksepeti'nin geçtiğimiz yılın başında açtığı Papyon.com'un iOS uygulaması yayınlandı. Online restoran rezervasyonunda akla gelen ilk uygulama olmak isteyen Papyon, aynı zamanda bir mekan keşif ve referans uygulaması olma özelliğinde.

Kullanıcıların İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bodrum ve Çeşme'deki "binlerce" restorana rezervasyon yaptırabildiği uygulamada anlık konumunuza, restoran ismi ve semte göre arama yapabiliyorsunuz. Halihazırda restoranlara ait geniş bir veritabanını elinde tutan Papyon'un bu anlamda aradığınızı bulmanıza büyük ölçüde yardımcı olduğunu söyleyebilriz.

Kullanıcılara aradıkları restoranla ilgili detaylı bir profil sunan Papyon'da restorana ait ambiyans, ek imkanlar, park hizmeti gibi bilgiler, konum bilgisi, tanıtım yazısı ve kullanıcı yorumlarını görebiliyorsunuz.

papyon mobil

Uygulama ana menüsünden veya restoran sayfasından erişebildiğiniz Rezervasyon Yap fonksiyonunda rezervasyonla ilgili saat, kişi, restoranın gitmek istediğiniz bölümü gibi detayları girip, telefon ve e-posta adresini iletmeniz yeterli.

Papyon.com'un web'de en çok dikkat çeken özelliklerinden biri olan restoranların toplandığı oldukça spesifik kategoriler de yine mobil uygulamasına başarıyla uyarlanmış.

İncelemek isterseniz Papyon'un iOS uygulaması burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.