Toss: Line'dan fotoğraf paylaşımında Slingshot'a rakip yeni uygulama

Toss: Line'dan fotoğraf paylaşımında Slingshot'a rakip yeni uygulama

Whatsapp'tan sonra küresel çapta en fazla aktif kullanıcıya sahip olan mesajlaşma uygulaması LINE'den yeni bir uygulama daha geldi. Şimdilik Android sürümü yayınlanan Toss adlı uygulama fotoğraf ve video paylaşımına odaklanıyor.

Farklı mobil uygulamalarla mobil kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına yanıt veren Japon şirket, daha çok Slingshot'a rakip olarak nitelikte grup içi fotoğraf paylaşımını öne çıkarıyor.

Line kullanıcılarının birbirleriyle kolayca çok sayıda fotoğraf paylaşımı yapmasına olanak tanıyan Toss, içerikleri zaman ve konum referanslarına iki farklı açıdan karşınıza getiriyor.

line mesajlasma toss fotograf video uygulamasi 2

Eğer Toss'u kullanmayan Line kullanıcılarıyla fotoğraf paylaşılırsa ilgili kişiye Line mesajlaşma uygulama üzerinden bir bildirim gidiyor. Line'ın dünya genelinde 500 milyona yaklaşan aktif kullanıcısı olduğu düşünüldüğünde de Toss'un kullanıcı sayısının hızla artması mümkün görünüyor.

Toss'un hızlı görüntüleme ve paylaşım özellikleriyle bana Android'in temel Fotoğraflar uygulamasını hatırlattığını söyleyebilirim ki bu açıdan bakıldığında fotoğraf paylaşımında sıkı bir cephe daha açıldığını söyleyebiliriz. Bakalım 2014 yılının 2. çeyreğinde 177 milyon dolar gelir elde eden Line, Toss ile Uzak Doğulu mobil uygulamaların yükselişinde yeni bir perde açıp açabilecek mi...

Toss Android uygulamasını Google Play'den indirebilirsiniz. iOS uygulaması içinse biraz beklemeniz gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.