Günde 15 milyon reçetenin kullanıldığı IFTTT, 30 milyon dolar yatırım aldı

Günde 15 milyon reçetenin kullanıldığı IFTTT, 30 milyon dolar yatırım aldı

Geçen yıldan itibaren nesnelerin internete yönelik reçeteler sunmaya başlayan IFTTT, mevcut yatırımcılardan Andreessen Horowitz ile birlikte Norwest Venture Partners'ın önderliğinde gerçekleşen 30 milyon dolarlık yatırımın ardından, Nortwest'ten Josh Goldman IFTTT'nin yönetim kuruluna girdi.

IFTTT'nin bugüne kadar aldığı en fazla yatırım olma özelliğindeki turun ardından yakın zamanda servisten gelir yaratmaya başlaması planlanıyor.

The New York Times'ın haberine göre, IFTTT yakın zamanda ücretli versiyonunu sunmaya başlayacak. Ürün, birden fazla sosyal hesabını servise bağlamak isteyen kullanıcılara, örneğin sosyal medya yöneticilerine, yönelik olacak ve her bir hesap için ayrı reçeteler oluşturmalarına izin verecek.

125'ten fazla servisin bağlanabildiği IFTTT ile günde 15 milyon reçetenin kullanıldığı bilgisi de haberde paylaşılıyor. IFTTT'nin popüler bildirimlerinin son dönemde yeni bir rakibi olduğunu da belirtmek gerekiyor: YO.

Yatırımın IFTTT'nin nesnelerin interneti alanındaki çalışmalarına da hız kazandırması bekleniyor. IFTTT daha önce Andreessen Horowitz'den 7 milyon dolar yatırım almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.