SPONSORLU

Video reklamcılığında yeni bir dönem başlıyor

Video reklamcılığında yeni bir dönem başlıyor

Video reklam içeriğinin kalitesine ve iyi yönetilmesine farkındalık getirecek bir şirketle tanıştık: Tooplay. Dünyanın en büyük global video reklam teknolojisi şirketi Videology ile geçtiğimiz günlerde anlaşma yapan ajans, sektörün ismini yakından tanıdığı Barış Doğan tarafından kuruldu.

Peki ne iş yapıyor bu Tooplay dediğimizde ilk ifade ettikleri cümle şu: “Tooplay, Videology ortaklığı ile yayıncılar, pazarlamacılar ve reklamverenler için programatik video reklamcılık çözümleri sunuyor.”

Örneğin,

Reklamverenler, mecra yerine kampanya hedef kitlelerini baz alarak, onların bulundukları yerleşimlerde RTB modeli ile dinamik bir şekilde reklam yayınlayabiliyorlar. Ayrıca kampanyaları anlık aksiyonlarla optimize edilebiliyor ve raporlayabiliyorlar.

Platformun en ses getiren kısmı ise Videology’nin TV merkezli teknolojisi. Medya planlamacılar için kampanyalarını tek merkezden yönetebilmelerini sağlayan platform, birden fazla data sağlayıcısı ile çalışıyor. Böylece doğru hedef kitleyi, doğru zamanda, doğru mesajla, doğru ekranda hedefleyebiliyorsunuz.

Videology’nin sunduğu hizmetlerin tamamına yazımızda yer verememiş olsak da sunduğu servisleri incelemek isterseniz şuradan devam edebilirsiniz: tooplay.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.