Swarm'un Windows Phone versiyonu yayınlandı

Swarm'un Windows Phone versiyonu yayınlandı

Bundan kısa bir süre önce Foursquare'e kardeş gelen Swarm uygulamasının Windows Phone versiyonu artık indirilebilir durumda.

Bildiğiniz gibi Foursquare'in yeni uygulaması Swarm ile eskiden Foursquare üzerinden yaptığınız check-in işlemlerini yapabiliyorsunuz. Swarm hatırlayacağınız üzere Mayıs ayında açığa çıkmış ve hem iOS hem de Android sürümlerini Mayıs ayında yayınlanmıştı.

Bundan çok kısa bir süre önce Foursquare'in resmi blogunda 'çok yakında' diye telafuz edilerek müjdesi verilen Windows Phone uygulamasının kısa sürede Windows uygulama mağazasındaki yerini alması özellikle Windows Phone kullanıcılarını sevindiren bir gelişme oldu.

Windows Phone 8.1 işletim sistemli Windows Phone'ları destekleyen Swarm uygulaması, Türkçe de dahil olmak üzere tam 12 ayrı dili destekliyor.

swarm_windowsphone

Swarm uygulamasının Windows Phone özelinde göze çarpan farklı bir özelliği bulunmazken, Windows mağazasındaki detay sayfasında ise aşağıdaki özelliklere yer verilmiş:

- Arkadaşlarınla buluşmak mı istiyorsun? Kimin yakınında olduğunu çabucak görmek için uygulamayı kullan. - Ne yaptığını paylaşmak ister misin? Check-in yapmak her zamankinden daha hızlı ve daha eğlenceli. - Eğlenceli bir şeyler yapmak için bir fikrin mi var? Yakındaki bütün arkadaşlarınla kolayca mesajlaş.

4MB boyutundaki uygulamayı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.