Yoox, mobil ticareti sosyalleştirmek için WeChat ile ortaklık yaptı

Yoox, mobil ticareti sosyalleştirmek için WeChat ile ortaklık yaptı

Bir moda, tasarım ve sanat e-ticaret mağazası olan ve 2000 yılının başında yola çıkan Yoox, kullanıcıların mobil ticaret deneyimini geliştirmek için Çin'in sosyal mesajlaşma uygulaması WeChat ile global bir ortaklığa imza attı.

Yoox, Amerika Birleşik Devletleri ve İtalya'daki WeChat kullanıcıları için aktif hale getirdiği yeni sayfalarla birlikte, Çin'de hali hazırda yayında olan WeChat sayfasını da baştan aşağı yeniledi ve özel ortaklıktaki haline getirdi.

WeChat, Çin'in dışında da hızla ivme kazanan ve yaygınlığı artan bir uygulama. Yoox.com'un CEO'su Clement Kwan'ın açıklamaları da, WeChat'i, ABD'li kullanıcıların artık yer almaya başladığı bir platform olarak nitelendirerek, inovatif yollardan müşterilerine ulaşmaya çalıştıklarının altını çiziyor.

Kullanıcılar, Yoox'un WeChat'teki hesabı üzerinden müşteri hizmetleri yetkilisi ile direkt olarak akıllı telefonu üzerinden yazışabiliyor. İnteraktif mağazalarda ürünlere göz atabiliyor, arkadaşlarınızla alışveriş yapabiliyor ve stil ile ilgili içeriklerden faydalanarak, stilistlerden WeChat üzerinden tavsiyeler alabiliyorlar.

WeChat'in mobil uygulaması üzerinden çeşitli markalara yer veriyor olması kendi ürünlerinin kullanımlarını artırırken, Yoox gibi bu tarz platformlara giren markalar, uygulamanın kullanıcılarına ulaşma fırsatı buluyorlar. Karşılıklı bir kazan-kazan döngüsü içinde bulunan markalar ve WeChat, son kullanıcısı olan müşterilerine de fayda sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.