Webrazzi Summit'in birbirinden değerli 8 yeni konuşmacısını açıklıyoruz

Webrazzi Summit'in birbirinden değerli 8 yeni konuşmacısını açıklıyoruz

25 Eylül’de Swissotel Bosphorus’ta gerçekleşecek Türkiye’nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit için hazırlıklarımız sürüyor.Geçen hafta BlaBlaCar kurucu ortağı Nicolas Brusson'un konuşmacılarımız arasına katılmıştı. Bugün ise sizlerle 8 yeni konuşmacımızı daha paylaşıyoruz.Conversion yani dönüşüm konusunda Almanya'nın tanınan isimlerinden biri olan Web Arts'ın kurucusu Andre Morys, sinema alanında dünyanın en önemli girişimleri arasında sayılan MUBI'nin kurucusu Efe Çakarel, Türk internet ekosistemine geçen 2 yılda en büyük yatırımı yapan Aslanoba Capital kurucusu Hasan Aslanoba, son dakika otel rezervasyonu modelini hayata geçiren HotelTonight'ın EMEA bölgesinden sorumlu Yönetici Direktörü Heather Leisman, içerisinde bulundukları girişimlerin toplam değeri 30 milyar doları bulmasıyla dünyanın en büyük girişim hızlandırma programı Y Combinator'un Partneri ve CFO'su Kirsty Nathoo, CAPTCHA'nın mucidi ve reCAPTCHA isimli şirketini Google'a satan şimdi ise Duolingo'yu kuran Luis von Ahn, dün sizlere tanıttığımız akıllı masa saati LaMetric'in kurucusu Nazar Bilous ve MENA bölgesinin en önemli internet konferansı ArabNet'in kurucusu Omar Christidis Webrazzi Summit 2014'ün yeni konuşmacıları oldular.Geçen yıllarda olduğu gibi internet ve teknoloji ekosisteminin önemli isimlerinin sahne alacağı Webrazzi Summit’e devam eden indirimli fiyatlarla 300 Euro’dan katılabilirsiniz. Süper erken kayıt indirimimizin 26 Temmuz'da yani haftasonuna kadar devam edeceğini hatırlatalım.Bu yıl yoğun ilgi gören Webrazzi Summit’e indirimli fiyatlardan bir an önce kaydınızı tamamlamanızı tavsiye ederiz.

Andre Morys - Web Arts
Andre Morys - Web Arts
efe-cakarel
Efe Çakarel - MUBI
Hasan Aslanoba - Aslanoba Capital
Hasan Aslanoba - Aslanoba Capital
Heather Leisman - HotelTonight
Heather Leisman - HotelTonight
kirsty-nethoo
Kirsty Nathoo - Y Combinator
Luis von Ahn - Duolingo
Luis von Ahn - Duolingo
Nazar Bilous - LaMetric
Nazar Bilous - LaMetric
omar-christidis
Omar Christidis - ArabNet

webrazzi-summit-2014

Diğer konuşmacılarımızYukarıda sizlerle paylaştığımız 8 yeni konuşmacımızdan önce sizlerle paylaştığımız TechCrunch'ın Avrupa editörü Mike Butcher, TheNextWeb'den ayrıldıktan sonra Avrupa'ya odaklı teknoloji blogu Tech.eu'yu kuran Robin Wauters, BlaBlaCar'ın kurucu ortağı ve COO'su Nicolas Brusson ve gelişmiş web analitik servisi SimilarWeb'in kurucusu Or Offer de Webrazzi Summit 2014'te bizlerle birlikte olacak.

Mike Butcher- TechCrunch
Mike Butcher- TechCrunch
Nicolas Brusson - BlaBlaCar
Nicolas Brusson - BlaBlaCar
Robin Wauters - Tech.eu
Robin Wauters - Tech.eu
Or Offer - SimilarWeb
Or Offer - SimilarWeb

Sponsorlarımıza teşekkürler!Webrazzi Summit’in 2014'un ilk Elmas sponsoru bu sene de geçen sene olduğu gibi Turkcell oldu. Şu ana kadar onaylanmış olan diğer sponsorlarımız ise şöyle: Platin sponsorlarımız TEB ve Yandex, Altın Sponsorlarımız Crenvo İK, Ford, Intel, Sociomantic, Gümüş sponsorlarımız 212 ve tmob, Medya Sponsorumuz Start Up Dergisi, ile destekleri için Bayraktar & Partners ve Endeavor Türkiye'ye teşekkürler.

Sponsor olmak için hemen bize ulaşın!

Webrazzi Summit’in bu sene de çok değerli sponsorları var ve halen birçok firma ile de sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Eğer şirketinizin Webrazzi Summit’in bir parçası olmasını istiyorsanız bize [email protected] adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.