Facebook'tan reklamların mobilden yönetilebilmesini sağlayacak adım

Facebook'tan reklamların mobilden yönetilebilmesini sağlayacak adım

Mobil odağıyla bu odakta geliştirmelerini aralıksız devam ettiren Facebook, Ads Manager'ı mobil uygulamalara açtığını paylaştı. Facebook'ta Sayfa'ya sahip kişilerin bundan önce mobil cihazları aracılığıyla içerik reklamı yapmalarına olanak tanıyan Facebook, mobilde Ads Manager'ı kullanıma açmasıyla kullanıcılara daha fazla özellik sunacak.

Facebook kampanyalarının, reklam setlerinin ve reklamlarınn düzenlenip yönetilebildiği Facebook Ads Manager, mobilde bu kadar geniş özelliğe ihtiyaç var mı sorusunu beraberinde getiriyor. Bu yönde Ads Manager'ın özellikleriyse kampanyayı durdurma ve planlamaları yönetme.

Facebook'un yeni özelliği paylaşmasına rağmen henüz güncellemenin dünya genelinde yayına alınmadığını belirtelim. Henüz deneme fırsatımın olmadığı özelliği Facebook ilerleyen günlerde yayına alarak yaz sonuna kadar tüm dünyada kullanılmasını hedefliyor.

Facebook, mobil Ads Manager'ın çalışacağı platformları Android ve iOS olarak belirtirken diğer cihazların mobil cihazlardan girebileceğini belirtiyor.10540963_540927492700244_1834578343_n

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.