Yeni e-ticaret platformu Pagegy.com Türkiye ile birlikte Rusya ve Doğu Avrupa pazarlarını hedefliyor

Yeni e-ticaret platformu Pagegy.com Türkiye ile birlikte Rusya ve Doğu Avrupa pazarlarını hedefliyor

Pagegy.com, kendi e-ticaret sitesini açmak isteyen bireysel ve kurumsal kullanıcılar için yeni bir alternatif  olarak Haziran sonunda açılmış. Kurucuları arasında,Uzakrota.com ve Gezigoo projelerinin kurucusu Gökhan Erdoğan; Moskova'da yaşayan ve 37shoes.ru'nun kurucusu Hakan Aydemir ve iş adamı Akif Akay yer alıyor.

Kurucularının üzerinde durdukları konuların başında uluslararası müşterileri hedeflemek var. Şu anda Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde yayın yapan siteye, kısa süre içinde Lehçe, Bulgarca, Sırpça, Boşnak ve Yunanca dilleri de eklenerek Doğu Avrupa açılımı sürdürülecek.

6 aylık bir sürede Bootstrap kullanılarak geliştirilen Pagegy.com, hemen her sektörden kullanıcıya hitap ediyor ve benzer platformlar gibi Paypal ile anlaşması bulunuyor. Gökhan Erdoğan, asıl amaçlarının müşterilerinin sadece yerel pazara değil Yandex Market, Ebay ve Gittigidiyor gibi sitelerde ürünlerinin yer almasını sağlayarak uluslararası birer marka haline gelmelerini desteklemek olduğunu söylüyor.

Pagegy

Türkiye'de e-ticaret pazarının büyüklüğü, güncel istatistiklere göre 14 milyar lira ve  Türkiye dışında da büyümek isteyen Pagegy'nin başta Sopsy, benimdukkan.com olmak üzere yerel ve Shopify ve Tictail gibi bilinirliği yüksek küresel rakipleri var. Kurucuları sitenin benzerlerinden şu anda SEO  uyumlı yapısı, chat modülleri entegrasyonu, gelişmiş filtreleme ve alt kategoriler oluşturulabilme özellikleriyle ayrıştığını söylüyor.

Screen Shot 2014-07-14 at 11.34.42

Buna karşın ilk etapta Pagegy'nin teknik olarak iyileştirilmesi gereken (mağazanızla ilgili bazı ayarları yaparken hata mesajları alabiliyorsunuz) yönlerini kusursuz hale getirmesi gerekiyor. Ekibin ilk etapta fazla iddialı adımlar yerine, müşterilerine - pazarlama ve satış desteği gibi - verdiği hizmetin kalitesiyle farklılaşarak, hedeflerini gerçekleştirmesi mümkün olabilir.

Ücretsiz deneme özelliği de olan Pagegy.com'u incelemek isterseniz burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.