100 milyon dolar yatırım alan BlaBlaCar'ın kurucu ortağı Webrazzi Summit'te!

100 milyon dolar yatırım alan BlaBlaCar'ın kurucu ortağı Webrazzi Summit'te!

25 Eylül'de Swissotel Bosphorus'ta gerçekleşecek Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit için hazırlıklarımız sürüyor.

İndirimli fiyatlarla Webrazzi Summit biletlerinin satışı sürerken bugün yeni bir konuşmacımızı sizlerle paylaşacağız.

Geçtiğimiz ay Türkiye'ye girme planlarını aktardığımız bundan kısa bir süre sonra ise Index Ventures'ın başını çektiği bir grup önemli yatırımcıdan 100 milyon dolar yatırım aldığını paylaştığımız BlaBlaCar'ın kurucu ortağı ve COO'su Nicolas Brusson Webrazzi Summit konuşmacıları arasına eklendi.

Geçen hafta paylaştığımız Webrazzi Summit'in ilk konuşmacılarını hatırlayacak olursak TechCrunch'ın Avrupa editörü Mike Butcher, TheNextWeb'den ayrıldıktan sonra Avrupa'ya odaklı teknoloji blogu Tech.eu'yu kuran Robin Wauters ve gelişmiş web analitik servisi SimilarWeb'in kurucusu Or Offer de bizlerle birlikte olacak.

Geçen yıllarda olduğu gibi internet ve teknoloji ekosisteminin önemli isimlerinin sahne alacağı Webrazzi Summit'e devam eden indirimli fiyatlarla 300 Euro'dan katılabilirsiniz.

Bu yıl yoğun ilgi gören Webrazzi Summit'e indirimli fiyatlardan bir an önce kaydınızı tamamlamanızı tavsiye ederiz.

Mike Butcher- TechCrunch
Mike Butcher- TechCrunch
Nicolas Brusson - BlaBlaCar
Nicolas Brusson - BlaBlaCar
Robin Wauters - Tech.eu
Robin Wauters - Tech.eu
Or Offer - SimilarWeb
Or Offer - SimilarWeb

webrazzi-summit-2014

Sponsorlarımıza teşekkürler!

Webrazzi Summit’in 2014'un ilk Elmas sponsoru bu sene de geçen sene olduğu gibi Turkcell oldu. Şu ana kadar onaylanmış olan diğer sponsorlarımız ise şöyle: Platin sponsorumuz TEB, Altın Sponsorlarımız Crenvo İK, Ford, Intel, Sociomantic, Gümüş sponsorlarımız 212 ve tmob, ile destekleri için Bayraktar & Partners'a teşekkürler.

Sponsor olmak için hemen bize ulaşın!

Webrazzi Summit’in bu sene de çok değerli sponsorları var ve halen birçok firma ile de sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Eğer şirketinizin Webrazzi Summit’in bir parçası olmasını istiyorsanız bize [email protected] adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.